search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:52
MENU CLOSE

«Χορηγείται η πρώτη άδεια καλλιέργειας ιατρικής κάνναβης στην Ελλάδα»

10.10.2018 13:20
«Χορηγείται η πρώτη άδεια καλλιέργειας ιατρικής κάνναβης στην Ελλάδα» - Media

 

H International Cannabis Corp (ICC) χορηγεί την πρώτη άδεια καλλιέργειας ιατρικής κάνναβης στην Ελλάδα. H ICC ελέγχει μια έκταση 16 στρεμμάτων στη βόρεια Ελλάδα, που προορίζεται για καλλιέργεια, εξαγωγή, διανομή και ανάπτυξη ιατρικής κάνναβης. Η Ελλάδα, στην οποία καταγράφονται πάνω από 300 ημέρες ηλιοφάνειας ανά έτος, αποτελεί ιδανική χώρα για την υπαίθρια καλλιέργεια κάνναβης.

Το δίκτυο διανομής περίπου 35.000 φαρμακείων της ICC σε 16 χώρες θα υποστηρίξει την αναπτυσσόμενη παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας στην Ελλάδα. Η Ελλάδα, μέλος της ΕΕ, θα λειτουργήσει ως το κέντρο παραγωγής και παραγωγής του ICC στη Νότια Ευρώπη.

Η ΕΕ αριθμεί πάνω από 500 εκατ. κατοίκους και η ICC έχει μια μοναδική ευκαιρία να εξυπηρετήσει αυτή την ισχυρή αγορά ανάπτυξης. Ο τομέας των υπηρεσιών και ο τουρισμός αντιπροσωπεύουν το μερίδα του λέοντος στην οικονομική παραγωγή της Ελλάδας, συνεισφέροντας περίπου το 85% του ΑΕΠ.

ΠΗΓΗ: boerse.de/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:52