search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:13
MENU CLOSE

Σύλληψη αστυνομικού για ξυλοδαρμό κατοίκου της Λευκίμμης – Στην Εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτόφωρου

10.10.2018 14:21
Σύλληψη αστυνομικού για ξυλοδαρμό κατοίκου της Λευκίμμης - Στην Εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτόφωρου - Media

 

Στην Εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτόφωρου οδηγήθηκε αστυνομικός στην Κέρκυρα, σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε μήνυση από κάτοικο της Λευκίμμης ο οποίος δέχτηκε απρόκλητη επίθεση και ξυλοδαρμό από το στέλεχος της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με το Corfu TV, ο ξυλοδαρμός του πολίτη από τον αστυνομικό δεν έγινε στο πλαίσιο συμπλοκής κατοίκων με αστυνομικές δυνάμεις, ούτε προηγήθηκαν επεισόδια μεταξύ τους, ενώ έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση τόσο του κατοίκου που καταγγέλλει τον αστυνομικό, όσο και του αστυνομικού.

Μετά το περιστατικό ο κάτοικος της Λευκίμμης μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια έδωσε κατάθεση και ταυτόχρονα υπέβαλε μήνυση κατά του αστυνομικού, για τον οποίον κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Corfu TV, η καταγγελία εξετάζεται ποινικά αλλά και πειθαρχικά.

Η αστυνομία θεωρεί μεμονωμένο το εν λόγω περιστατικό, αν και το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει και άλλες καταγγελίες για ξυλοδαρμό πολιτών από αστυνομικούς στη Λευκίμμη, όπου παραμένουν ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις για να επιβληθεί η λειτουργία του, χωροθετημένου σε ακατάλληλη περιοχή, ΧΥΤΑ νότιας Κέρκυρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:12