search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:25
MENU CLOSE

Απίστευτη αγριότητα στην Κρήτη: Κατακρεουργήθηκε 53χρονη με 40 μαχαιριές

10.10.2018 15:14
Απίστευτη αγριότητα στην Κρήτη: Κατακρεουργήθηκε 53χρονη με 40 μαχαιριές - Media

 

Σοκ και πολλά αναπάντητα ερωτήματα έχει προκαλέσει η απίστευτης αγριότητας δολοφονία μιας 53χρονης στην Κρήτη από τον 60χρονο πρώην κουνιάδο της, ο οποίος της επιτέθηκε με μαχαίρι και την κατακρεούργησε.

Θύμα της δολοφονικής επίθεσης είναι η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στην καφετέρια που διατηρούσε στο Ηράκλειο. Μετά από έντονο καυγά με τον κουνιάδο της, ο 60χρονος της επιτέθηκε με μαχαίρι και κυριολεκτικά την κατέσφαξε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που είδαν το βίντεο της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη πάλεψε με νύχια και με δόντια για τη ζωή της, προσπαθώντας να γλιτώσει από τη μανία του 60χρονου πρώην κουνιάδου της.

Στις εικόνες φαίνεται να ανεβαίνει ακόμη και στο ψυγείο της καφετέριας για να γλιτώσει, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης τη μαχαίρωνε επίμονα, αρχικά στα πλευρά, έως ότου σκαρφάλωσε κι εκείνος και την αποτελείωσε, κόβοντας το λαιμό της.
 
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές της αστυνομίας εκτιμούν ότι ο δράστης κατάφερε στο θύμα τουλάχιστον 40 μαχαιριές προσθέτοντας ότι σε κάθε χτύπημα ο δράστης φέρεται να έμπηγε το μαχαίρι όσο πιο βαθιά μπορούσε.
 
Προσθέτουν δε ότι η αγριότητα της δολοφονίας είναι τόσο ακραία, που ακόμα και έμπειροι αστυνομικοί αδυνατούν να δουν δεύτερη φορά το βίντεο της σφαγής της 53χρονης γυναίκας.
 
Σύμφωνα με το Cretalive η άτυχη γυναίκα ήταν πρώην σύζυγος αδερφού του δράστη ο οποίος έχει ποινικό παρελθόν. Η γυναίκα ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών που είχε αποκτήσει από δυο γάμους, ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.
 
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 60χρονος φιλοξενούνταν για σχεδόν τρία χρόνια στο σπίτι της ανιψιάς του, κόρης του αδερφού του. Ο ίδιος δεν είχε δική του οικογένεια. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, αγαπούσε τα δύο παιδιά της ανιψιάς του και τα πηγαινοέφερνε στο σχολείο. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε διακοπεί η σύνταξη του και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για τη φιλοξενία που δεχόταν από την ανιψιά του. Αναφέρεται ακόμα ότι τους τελευταίους τρεις μήνες είχε “βαρύνει” περισσότερο λόγω του αλκοόλ.
 
Η ανιψιά του, λένε αστυνομικοί, δεν τον “πέταξε” από το σπίτι αλλά του ζήτησε να μετακομίσει, και μάλιστα, του έδωσε κάποια χρήματα και το μηχανάκι της για να μπορεί να μετακινείται. Ο 60χρονος φέρεται να ένιωσε ότι τα έχασε όλα, αισθανόταν το σπίτι της ανιψιάς του σαν το σπίτι της δικής του οικογένειας και “χρέωσε” για την απόφαση αυτή την μητέρα της γυναίκας.
 
Όσον αφορά στο ποινικό παρελθόν του αδερφού του, σύμφωνα με την Αστυνομία έχει απασχολήσει για βαρύτατα ποινικά αδικήματα, όπως ληστείες, ναρκωτικά, αποδράσεις, πυροβολισμούς κατά αστυνομικών και βόμβες.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53