search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:34
MENU CLOSE

Στα χνάρια του Netflix το Snapchat (video)

10.10.2018 16:12
Στα χνάρια του Netflix το Snapchat (video) - Media

 

Το κατακόρυφο Limit up του Instagram μέσω των InstaStories, σήμανε ταυτόχρονα και το απότομο limit down του Snapchat. Η τελευταία εφαρμογή που πρόλαβε να μπει στη καρδιά των χρηστών της μέχρι την εμφάνιση των Instastories, προσπαθεί να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά βαδίζοντας στο δρόμο της επιτυχίας που χάραξε το Netflix.

Για την ακρίβεια, πρωτοπορεί και αρχίζει την προβολή σειρών δικής του παραγωγής. Πρόκειται για μίνι σειρές που θα προβάλλονται στα κινητά με την υπογραφή της παραγωγής Snap Originals. Ήδη, από την Τετάρτη ξεκινά η προβολή επεισοδίων των πρώτων τριών από τα δώδεκα φιλόδοξα εγχειρήματά της. Όλες είναι γυρισμένες σε κάθετο format (για να μη γυρνάτε το κινητό), τα επεισόδια θα είναι καθημερινά και θα διαρκούν κατά μέσο όρο 5 λεπτά. Σαν θεματολογία και αισθητική είναι πολύ κοντά στις σειρές του MTV, που άλλωστε έχει το ίδιο νεανικό κοινό με το Snapchat.

 

Αναλυτικά οι τηλεοπτικές παραγωγές του Snapchat:

 

«Endless Summer»: Ριάλιτι με πρωταγωνιστές του Σάμερ ΜακΚιν και Ντίλαν Τζόρνταν, που καταγράφουν τις ζωές τους στη Laguna Beach της Καλιφόρνια (από 10/10)

«Class of Lies»: Σειρά μυθοπλασίας με δύο φίλους που λύνουν μυστήρια στο κολέγιο όπου φοιτούν (από 10/10)

«Co-Ed»: Σειρά μυθοπλασίας με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν δύο πρωτοετείς συγκάτοικοι στο κολέγιο (από 10/10)

«Vivian»: Ριάλιτι που ακολουθεί τη Βίβιαν, ανιχνευτή στο πρακτορείο μοντέλων Wilhelmina (από 22/10)

«The Dead Girls Detective Agency»: Σειρά μυθοπλασίας βασισμένη στο ομώνυμο νεανικό μυθιστόρημα της Σούζι Κοξ, με την ηρωίδα να προσπαθεί να ανακαλύψει πώς και γιατί πέθανε. (από 22/10)

«V/H/S»: Σειρά μυθοπλασίας με ιστορίες τρόμου (από 28/10)

«Bref»: Σειρά μυθοπλασίας με ήρωα έναν εργένη που προσπαθεί να ζήσει την καλύτερη δυνατή ζωή με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια (δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία)

«Bringing Up Bhabie»: Ριάλιτι με πρωταγωνιστή τον ράπερ, Bhad Bhabie (δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία)

«Growing Up Is a Drag»: Ριάλιτι με θέμα τις ζωές εφήβων drag queens (δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία)

«Stunt Brothers»: Ριάλιτι με τρία ριψοκίνδυνα αδέρφια που αναπαράγουν τις επικίνδυνες σκηνές χολιγουντιανών ταινιών στο σπίτι τους (δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία)

«Deep Creek»: Σειρά μυθοπλασίας που ακολουθεί μια παρέα στην ετήσια καλοκαιρινή εκδρομή της στο Deep Creek του Μέριλαντ (δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:34