search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:59
MENU CLOSE

Σκηνές απείρου κάλλους σε κεμπαμπτζίδικο: Έκοψε με τα δόντια το αυτί της φίλης της (Σκληρές Photos)

10.10.2018 18:54
Έρευνα: Γιατί ακούμε καλύτερα από το δεξί αυτί - Media

 

Μια μητέρα έκοψε με τα δόντια της κομμάτι από το αυτί μιας φίλης της σε μια «αρρωστημένη» επίθεση, κατά τη διάρκεια εξόδου τους.

Η Βικτώρια Μπέργκες έκοψε κομμάτι του αυτιού της Τζένα Έντουαρντς τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Απριλίου σε ένα κατάστημα κεμπάμπ στο Newport, του Λονδίνου.

Στη συνέχεια, η Έντουαρντς δέχθηκε χτυπήματα από κλωτσιές ενώ βρισκόταν στο πάτωμα σε κατάσταση σοκ και αιμορραγούσε.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, το θύμα βρήκε ένα μέρος του αυτιού του στο πάτωμα και το πήρε πριν το ρίξει πίσω στο έδαφος καθώς ήταν «τρομοκρατημένη». Μέχρι και ο δικαστής χαρακτήρισε την επίθεση ως βάναυση.

Οι κοπέλες ήταν φίλες εδώ και τέσσερα χρόνια. Την ημέρα πριν από το περιστατικό πήραν τα παιδιά τους σε ένα κέντρο παιχνιδιού και η Μπέργκες είπε ότι είχε βαρεθεί να είναι συνεχώς κολλημένη στο σπίτι κάθε μέρα.

Έτσι, σχεδίασε με τη φίλη της να βγουν την επόμενη μέρα για να παίξουν μπίνγκο. Ωστόσο, η Μπέργκες τσακώθηκε με τον σύζυγό της και οι δύο φίλες κατέληξαν τελικά σε παμπ για ένα ποτό. Μοιράστηκαν ένα μπουκάλι κρασί και στη συνέχεια, πήγαν για φαγητό στο κατάστημα με κεμπαμπ.

Η Μπέργκες έδωσε την τραπεζική κάρτα της στην φίλη της και της είπε να πάει να κάνει ανάληψη μετρητών. Αλλά, η Έντουαρντς δεν κατάφερε να θυμηθεί το πιν της κάρτας και έκανε ανάληψη σε μερικά από τα δικά της χρήματα. Όταν επέστρεψε όμως, δεν έβρισκε τη φίλη της.

Τότε, η κατηγορούμενη προχώρησε στο κατάστημα με τα κεμπάμπ και φώναξε ότι η φίλη της την έκλεψε και τότε ξεκίνησε η άγρια επίθεση, με τον τραυματισμό της Έντουαρντς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57