25/02/2020 11:13:59

Επική γεωγραφική γκάφα παίκτριας του «My Style Rocks» - Χαμός στο στούντιο της εκπομπής (Video) 

Επική γεωγραφική γκάφα παίκτριας του «My Style Rocks» - Χαμός στο στούντιο της εκπομπής (Video)  - Media

 

Έναν συγκλονιστικό διάλογο άκουσαν τα αυτιά του κοινού χθεσινό επεισόδιο του «My Style Rocks» ανάμεσα στην παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνας Σπυροπούλου και μίας εκ των παικτριών. 

Η Τάνια Κοφινιώτη, ξεκίνησε να λέει την ιστορία με την οποία επέλεξε να συνοδέψει το στυλ ντυσίματός της αναφερόμενη στην καταγωγή της που είναι μισή από την Κρήτη και μισή από την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα το Λουτράκι. 

Η παρουσιάστρια τότε του παιχνιδιού ρώτησε την παίκτρια από πότε το Λουτράκι ανήκει στην Πελοπόννησο λαμβάνοντας την επική απάντηση της Τάνιας.

«Το Λουτράκι είναι στην Πελοπόννησο, στον νομό Πελοποννήσου. Ονομάζεται Κόρινθος αλλά ανήκει στον νομό Πελοποννήσου», ήταν τα πρώτα λόγια. «Νομός Κορινθίας, νομός Κορινθίας» φώναζε από τη θέση της μία άλλη συμπαίκτρια, αλλά μάταια. 

Η Τάνια επέμενε: «Πελοποννήσου. Αντικειμενικά ναι, Κορινθίας αλλά είναι στο νομό Πελοποννήσου. Τουλάχιστον έτσι ήτανε μέχρι που το ξέρω».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.