22/08/2019 13:30:04

Κύπρος: Παιδοκτόνος μηνύει τον εν ζωή γιο του - «Με τραυμάτισε όταν προσπάθησε να μου πάρει το όπλο»

Κύπρος: Παιδοκτόνος μηνύει τον εν ζωή γιο του - «Με τραυμάτισε όταν προσπάθησε να μου πάρει το όπλο» - Media

 

Στα δικαστήρια στέλνει ένας πατέρας τον γιο του επειδή όπως ισχυρίζεται του προκάλεσε σωματικές βλάβες στην προσπάθειά του να τον εμποδίσει να σκοτώσει τον άλλο του γιο!

Ο 74χρονος ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, εκτίοντας ποινή κάθειρξης για την δολοφονία του ενός γιου του, με αστική αγωγή ζητά αποζημιώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τον εν ζωή γιο του, καθώς και την κυριότητα του σπιτιού που διαμένει, ισχυριζόμενος ότι τον είχε χτυπήσει μετά την δολοφονία του άλλου γιου του στην προσπάθειά του να του αποσπάσει το όπλο.

Ο παιδοκτόνος Τιμολέων Θεμιστοκλέους είχε διαπληκτιστεί έντονα με τον μικρό του γιο, Οδυσσέα λίγο πριν τον πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο μεγαλύτερος γιος του, Αλέξανδρος, χτύπησε τότε τον πατέρα του για να του πάρει το όπλο.

Ο 74χρονος ισχυρίζεται τώρα ότι από τα χτυπήματα υπέστη τραύματα που του προκαλούν επιληπτικές κρίσεις. Μάλιστα, έχει κάνει μήνυση και στον γενικό Εισαγγελέα «για απάνθρωπη και σκληρή μεταχείριση προς το πρόσωπό του», απαιτώντας αποζημίωση «για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του και παραβίαση των δικαιωμάτων ζωής και σωματικής του ακεραιότητας».
Παράλληλα, είχε ασκήσει έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο κατά της καταδίκης του.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.