search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:45
MENU CLOSE

Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ το νέο «στέκι» του Ρουβίκωνα (Photo)

11.10.2018 11:18
Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ το νέο «στέκι» του Ρουβίκωνα (Photo) - Media

 

Η Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ θα αποτελεί στο εξής το στέκι των μελών του «Ρουβίκωνα».

Μάλιστα, δημοσίευσαν και την πρώτη τους φωτογραφία, αναφέροντας ότι «διασκέδασαν ιδιαιτέρως» από τις αντιδράσεις της κοσμήτορος, κυρίας Καραμαλέγκου, ενώ τόνισαν ότι ήρθαν για να μείνουν

«Χθες, Τεταρτη 10 Οκτωβρίου , με μεγαλη χαρα ανοιξαμε για πρωτη φορα το καινούργιο μας στεκι στη Φιλοσοφική Σχολη του ΕΚΠΑ. Εδω και χρονια σε ολα τα εκπαιδευτικά ιδρυματα της χωρας δραστηριοποιούνται διαφορες πολιτικες παρατάξεις και συλλογικοτητες οι οποιες κατα κανονα διαθετουν και το δικο τους χωρο/στέκι. Οι αντιδράσεις τοσο της κοσμητορος, κ. Καραμαλεγκου, οσο και των μιντια μας διασκεδασαν ιδιαιτερως. Ετσι λοιπον αποφασισαμε να ανοίξουμε το στεκι μας και σημερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, να το περιφρουρήσουμε με την παρουσια μας και να δηλωσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο οτι ηρθαμε εδω για να μείνουμε», αναφέρει αναλυτικά η ανάρτηση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:45