search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:57
MENU CLOSE

Παπαχριστόπουλος: Πρόταση μομφής εγώ δεν ψηφίζω – Κουϊκ: Δεν θα κάνουμε τα «γλυκά ματάκια» στη ΝΔ

11.10.2018 11:22
Παπαχριστόπουλος: Πρόταση μομφής εγώ δεν ψηφίζω - Κουϊκ: Δεν θα κάνουμε τα «γλυκά ματάκια» στη ΝΔ - Media

 

«Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Τοσουνίδης και αν έκανε λάθος και το διόρθωσε, ξέρω ένα πράγμα και μιλάω για τον εαυτό μου. Πρόταση μομφής από τους ανθρώπους της διαπλοκής, της διαφθοράς και της μιντιακής δικτατορίας, των Offshore και των οικονομικών παραδείσων, δεν θέλω να ονοματίσω κανέναν, ο Παπαχριστόπουλος και όχι μόνο, δεν συμπλέει».

Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 συνεχίζοντας να παίρνει αποστάσεις από το κόμμα του και τον Πάνο Καμμένου.

«Παλέψαμε για αυτά τα πράγματα για 3,5 χρόνια και δεν τα πετάμε. Αν ο κ. Τοσουνίδης έκανε λάθος ή όχι μου είναι αδιάφορο. Τέτοια πρόταση μομφής δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουμε και καλά θα κάνει ο κ. Τοσουνίδης να είναι πιο προσεκτικός», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος που άφηνε ανοιχτό τέτοιο ενδεχόμενο. 

«Δεν θα κάνουμε τα ‘γλυκά ματάκια’ στη ΝΔ»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ όπου μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 είπε για δήλωση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ κ. Τοσουνίδη ότι «τέτοια θέση δεν έχω ακούσει μέσα στα όργανα του κόμματος, ή να την εκφράζει προσωπικά ο πρόεδρος κ. Καμμένος». Κατά συνέπεια, ο κ. Τοσουνίδης «πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν είναι δική του θέση, αν την υπαγόρευσε κάποιος που δεν ξέρουμε…».

«Εγώ, οφείλω να το πω, δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν να κάνει “γλυκά ματάκια” στην ΝΔ, και… τον ουρανό με τα άστρα να μου φέρουν στο πιάτο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς εάν συμφωνεί με το περιεχόμενο των δηλώσεων του Πάνου Καμμένου για «σχέδιο Β΄» στο Μακεδονικό, ο κ. Κουίκ είπε ότι «το υπουργείο Εξωτερικών μέσω του αναπληρωτή υπουργού Γ. Κατρούγκαλου έδωσε απάντηση, εκεί μπορώ να σταματήσω».

«Είναι σαφές από την ελληνική πλευρά ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία πρόοδος για την ΠΓΔΜ, κυρίως με το ΝΑΤΟ αλλά και με την ΕΕ, εάν δεν λυθεί το ονοματολογικό», υπογράμμισε ο ίδιος.

Θύμισε επίσης ότι ίδιος ήταν «από τους δημοσιογράφους που από το 1992, 1993 υποστήριζαν την θέση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την σύνθετη ονομασία, απέναντι στις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:56