search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:13
MENU CLOSE

Απάντηση Σαββίδη στους New York Times: Συκοφαντίες και σενάρια ψυχροπολεμικού μυθιστορήματος

11.10.2018 12:22
2627401.jpg

 

«Ο επιχειρηματίας κ. Ιβάν Σαββίδης ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα ευφάνταστα σενάρια που αναμασά το κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό δημοσίευμα των New York Times», υποστηρίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του το «DIMERA Group», με αφορμή δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας περί εμπλοκής του επιχειρηματία σε προσπάθεια υπονόμευσης της Συμφωνίας των Πρεσπών για λογαριασμό της Ρωσίας.

«Σε μία κακοπαιγμένη φαρσοκωμωδία βασισμένη σε σενάρια ψυχροπολεμικού μυθιστορήματος άλλων εποχών, εξελίσσεται η εμμονική και ταυτοχρόνως αποτυχημένη προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων να εμπλέξουν τον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη στους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση και διαψεύδεται κάθε σχέση ή εμπλοκή του επιχειρηματία με όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

«Σε αυτό το πλαίσιο», σημειώνεται στην ανακοίνωση, «οι νομικοί μας σύμβουλοι εξετάζουν ήδη τη δυνατότητα κοινοποίησης εξωδίκου προς τη διεύθυνση του συγκεκριμένου μέσου καθώς και τις μετέπειτα νομικές ενέργειες για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας».

Υπογραμμίζεται ακόμα ότι ο κ. Σαββίδης «παραμένει αποκλειστικά και μόνον αφοσιωμένος στην αποτελεσματική υλοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών του σχεδίων στην Ελλάδα, συμβάλλοντας εμπράκτως στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35