search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:29
MENU CLOSE

28.000 ευρώ θα κοστίσουν στον Λουτσέσκου οι παραλληλισμοί με τη «Χιτλερική Γερμανία»

11.10.2018 12:56
28.000 ευρώ θα κοστίσουν στον Λουτσέσκου οι παραλληλισμοί με τη «Χιτλερική Γερμανία» - Media

«Ήμασταν πρωταθλητές, μόνο στη Γερμανία του Χίτλερ έγιναν αυτά!», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Ρουμανία, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ισχυριζόμενος ότι στέρησαν από τον «δικέφαλο του Βορρά» ότι κατέκτησε εντός γηπέδων, μετά την τιμωρία που επεβλήθη στην ομάδα του για τον περσινό αγώνα με την ΑΕΚ.

Φαίνεται όμως ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικός με τα παραδείγματά του, αφού η αναφορά στη «Χιτλερική Γερμανία» θα του κοστίσει 28.000 ευρώ. Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

– Επέβαλε στον Ραζβάν Λουτσέσκου χρηματική ποινή ύψους 28.000€ για δηλώσεις του σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Ρουμανίας, οι οποίες κατέστησαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέο.

– Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους 15.000€ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Άρης)».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48