search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:52
MENU CLOSE

Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Άλλαξες γραμμή για χάρη του Γεωργιάδη

11.10.2018 14:07
Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Γιάννης Δρόσος για τις προοπτικές της ΕΡΤ – Στο «τραπέζι» η μετάδοση τριών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων - Media

 

«Ο κ. Μητσοτάκης, αφού έστειλε στα καφέ των Βρυξελλών το ισχυρό του τζόκερ, την εκπρόσωπό του κ. Σπυράκη, προκειμένου να καθησυχάσει τον κ. Ζάεφ ότι είναι υπέρ της λύσης, στη συνέχεια εντός Ελλάδας άλλαξε γραμμή για χάρη του αρλεκίνου των τηλεπαραθύρων, ακροδεξιού αντιπροέδρου του, κ. Γεωργιάδη» αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ.

«Και ενώ όλη η Ευρώπη έχει πάρει χαμπάρι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν πολιτεύεται με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αλλά με το άγχος της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ, στην οποία έχει παραδώσει τα κλειδιά, έχει το θράσος να κατηγορεί την κυβέρνηση που βγάζει τη χώρα από την κρίση, ενισχύει το γεωπολιτικό της ρόλο και σταθεροποιεί τα Βαλκάνια» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Καταλήγοντας, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει: «Κάποιος να του πει επειγόντως, όταν κάνει δηλώσεις στο autocue, να μην κοιτάει το είδωλό του στον καθρέφτη».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:45