search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:14
MENU CLOSE

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πώς αντέδρασε όταν η Ελένη Μενεγάκη της είπε για… επιστροφή στη Μουρμούρα (Video)

11.10.2018 14:40
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πώς αντέδρασε όταν η Ελένη Μενεγάκη της είπε για… επιστροφή στη Μουρμούρα (Video) - Media

 

Έπειτα από τρία χρόνια η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κάθισε ξανά απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για την απόφαση της να φύγει στην Αμερική την ώρα που η καριέρα της στην Ελλάδα ήταν στο peak της.

«Το ότι έφυγα ήταν κάτι που ούτως ή άλλως ήθελα να κάνω και με τα χρόνια κάποια στιγμή όταν μεγαλώνεις κι εσύ ο ίδιος, δεν χωράει άλλη αναβολή. Οπότε λες ή θα το κάνω, ή δεν θα το κάνω ποτέ. Κι εγώ ήθελα να το κάνω. Ο στόχος όταν πρωτοπήγα ήταν να κάνω κάποια μαθήματα και να αφιερώσω λίγο χρόνο από τη ζωή μου στο εξωτερικό, γιατί ήθελα πάρα πολύ να δω πως είναι και ο τρόπος ζωής, γιατί είναι πολύ διαφορετικό όταν πηγαίνεις ως τουρίστας κάπου. Το πλάνο είναι να επιστρέψω», ανέφερε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως μία από τις κυριότερες δυσκολίες που αντιμετώπισε στο εξωτερικό ήταν το θέμα της προφοράς που χρειάζεται να δουλεύεις συνεχώς: «Με δυσκόλεψε το να μιλάω χωρίς προφορά. Στην Ελλάδα δεν έχω προφορά γιατί είναι η μητρική μου γλώσσα, ενώ εκεί πρέπει να εστιάσω πάρα πολύ στο θέμα της προφοράς. Είναι μια δυσκολία. Εστιάζεις όταν είναι για δουλειά, αλλά πρέπει να εξάσκηση να το κάνεις και στην καθημερινότητα σου».

Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους να αναφερθεί στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» όπου η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μαζί με τον Πάνο Βλάχο υπήρξαν ένα από τα τηλεοπτικά της ζευγάρια που είχαν αγαπηθεί πολύ. Θέλω να σου πω ότι σαν ζευγάρι στην Μουρμούρα, ακόμα δεν μπορούμε να σας ξεπεράσουμε. Αλήθεια σου λέω. Ακόμα μας λείπετε. Εγώ ιδανικά θα ήθελα όσο προχωράει η Μουρμούρα, μια μέρα να σας ξαναδώ και ας είναι για μια σεζόν, δεν με πειράζει. Μας λείπετε. Πολύ.

«Έχεις επιρροή στο κανάλι Ελένη. Άμα το θες εσύ…», είπε γελώντας η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία δεν το απέκλεισε ως ιδέα.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:14