search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:59
MENU CLOSE

Λαμία: Έπιασαν ηλικιωμένο με δύο 13χρονα κοριτσάκια

11.10.2018 17:41
Η συμμορία που σκότωσε τον επιχειρηματία Σταματιάδη διέπραττε συστηματικά κλοπές σε 12 νομούς της Ελλάδας - Media

 

Νέο περιστατικό με ηλικιωμένο άνδρα να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει καν το 14ο έτος της ζωής τους, συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Πρόκειται για 76χρονο από τη Ναύπακτο, που συνελήφθη από αστυνομικούς το απόγευμα της Τετάρτης (10/10) σε απόμερη περιοχή του παραλιακού οικισμού Καστρακίου Φωκίδας, να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο κοριτσιών Ρομά ηλικίας 13 ετών.

Ο ηλικιωμένος είχε παρασύρει τα κοριτσάκια υποσχόμενος ότι θα τους δώσει λεφτά και τα οδήγησε, σύμφωνα με τη δικογραφία, σε ερημικό μέρος όπου άρχισε να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις. Έπεσε όμως σε περιπολία των αστυνομικών του ΑΤ Ευπαλίου, που έκπληκτοι αντίκρυσαν τον ηλικιωμένο να έχει στο αυτοκίνητό του τα δύο ανήλικα κορίτσια και του πέρασαν χειροπέδες.

Το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Άμφισσας όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για την κακουργηματική πράξη που του καταλογίζεται.

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:58