search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:38
MENU CLOSE

Αμάρτησα για την πατρίδα – Μια υπερπαραγωγή του Netflix με πραγματικούς ήρωες!

12.10.2018 09:19
Αμάρτησα για την πατρίδα - Μια υπερπαραγωγή του Netflix με πραγματικούς ήρωες! - Media

 

Η ασυγκράτητη ροπή προς το γελοίο της παρά φύσιν σχέσης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ καλά κρατεί. Τελευταίο σκηνοθετημένο επεισόδιο, η επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας στην Αμερική.

Να θυμηθούμε τα απολύτως απαραίτητα της υπόθεσης του σεναρίου.

Ο κ. Καμμένος είναι υπουργός Άμυνας μιας αριστερής κυβέρνησης, αν και ο ίδιος είναι καραδεξιός του κερατά.

Τον κύριο Καμμένο τον υποστηρίζει σθεναρά ο πρωθυπουργός κος  Τσίπρας προκειμένου να παραμείνει πρωθυπουργός.

Επειδή η σχέση είναι άνομη, κάθε τόσο στήνονται καβγαδάκια και λεονταρισμοί ως προπέτασμα καπνού.

Στο πρόσφατο επεισόδιο που είχε και μεγάλη τηλεθέαση, ο Καμμένος εκπροσωπώντας την αριστερή  κυβέρνηση σε επίσημη επίσκεψη στην Αμερική, προσέφερε στους Αμερικανούς μια βάση σε κάθε ελληνική πόλη.

Η είδηση έπεσε λίγο βαριά στην αρχή, γιατί όπως ίσως και να θυμάστε από προηγούμενα επεισόδια, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης (με την χαρακτηριστική ιδεολογική συνέπειά τους) δεν συμπαθούσαν τους Αμερικανούς και ήθελαν να διώξουν από την Ελλάδα και τις λίγες βάσεις που είχαν.

Αυτά όμως συνέβαιναν στα παλαιοτέρα επεισόδια γιατί στο μεταξύ στο σενάριο έγινε μείζων ανατροπή και οι Αμερικανοί έγιναν οι καλύτεροι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην παράλληλη ιστορία, ο Καμμένος που ήταν πάντα φίλος των Αμερικανών, σκέφτηκε να φανεί γενναιόδωρος και να ανοίξει πολλές βάσεις στην Ελλάδα γιατί οι Αμερικανοί στενοχωρήθηκαν που έχασαν την βάση τους στην Βόρεια Μακεδονία που ο Καμμένος, ωστόσο, δεν την αναγνωρίζει ούτε ως «Βόρεια», ούτε ως «Μακεδονία».

Ξέχασα να σας πω ότι ο Πάνος έχει ένα πάθος: την πατρίδα. Για την πατρίδα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Ταυτόχρονα, καθώς ξεχειλίζει από τα ευγενή αισθήματα που γεννά η φιλότητα, αισθάνεται αλληλέγγυος με τον διεθνιστή φίλο του Αλέξη. Αυτή είναι η ουσία της δραματικής εσωτερικής σύγκρουσης  που παρακολουθούμε:  Το δίλλημα της φιλίας απέναντι στην αγάπη για την πατρίδα.

Τι θα κάνει ο Πάνος; Πόσο θα αντέξει αυτό το δράμα που τον βαραίνει σαν αρχαία τραγωδία; Θα μείνει πιστός στο φίλο του ή στην πατρίδα; Μια δραματική σειρά στο ελληνικό Netflix με συγκλονιστικές ανατροπές πριν την κάθαρση των εκλογών!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:38