search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:05
MENU CLOSE

Στάινμαϊερ: Ελλάδα και Γερμανία βρίσκονται μπροστά σε ένα νέο ξεκίνημα

12.10.2018 09:47
Στάινμαϊερ: Ελλάδα και Γερμανία βρίσκονται μπροστά σε ένα νέο ξεκίνημα - Media

 

«Η Ελλάδα και η Γερμανία προσεγγίζουν και πάλι η μία την άλλη. Κοιτάζουμε από κοινού το μέλλον». Αυτό τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ, επισημαίνοντας ότι οι δύο χώρες βρίσκονται μπροστά σε ένα νέο ξεκίνημα.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στον Αντώνη Πολυχρονάκη:

«Έρχομαι στην Ελλάδα σε μια ξεχωριστή στιγμή, για αυτήν την επίσημη επίσκεψη. Μετά από εν μέρει δύσκολα χρόνια για τις σχέσεις των χωρών μας, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό απέδειξαν και οι συνομιλίες μου. Η Γερμανία και η Ελλάδα προσεγγίζουν και πάλι η μία την άλλη. Κοιτάζουμε από κοινού το μέλλον. Ένα σημαντικό μήνυμα προς την κατεύθυνση αυτή, είναι η ίδρυση του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεότητας. Είμαι πολύ ευτυχής που ο φίλος μου, ο Πρόεδρος Παυλόπουλος κι εγώ μπορέσαμε να το ξεκινήσουμε από κοινού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:04