search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:52
MENU CLOSE

 Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκαλύπτει: Πώς πλήγωσα τη Lady Gaga (Photos)

12.10.2018 17:34
 Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκαλύπτει: Πώς πλήγωσα τη Lady Gaga (Photos) - Media

 

Μια στιγμή ευαισθησίας της Lady Gaga βίωσε ο Μπράντλεϊ Κούπερ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «A Star Is Born».

Στη συγκεκριμένη σκηνή, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Μπράντλεϊ Κούπερ «Τζάκσον» προσβάλλει ενώ είναι μεθυσμένος την Άλλι, την οποία υποδύεται η Lady Gaga, αποκαλώντας την  άσχημη την ώρα που εκείνη κάνει μπάνιο. Επρόκειτο για μια προσβολή που δεν είχε γραφτεί στο σενάριο.

«Δεν νομίζω ότι γνώριζε το τελευταίο πράγμα που θα της έλεγε ο Τζακ», είπε ο 43χρονος. «Θυμάμαι ότι είχαμε κάνει δύο πρόβες και ένιωσα πολύ καλά για τη σκηνή, αλλά, όπως και τις περισσότερες μέρες, ένιωσα ότι πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε, έτσι κάναμε ένα ακόμη. Ο Τζακ ήταν λίγο πιο σκοτεινός και ήταν μια σκληρή σκηνή, αλλά η αντίδρασή της ήταν τόσο τέλεια», εξήγησε.

Επίσης, είπε ότι η προσβολή δεν είχε ως στόχο τη Lady Gaga, αλλά τον διάλογο μεταξύ των χαρακτήρων. «Δεν ήταν ένας ηθοποιός που προσπαθούσε να βγάλει κάτι από έναν άλλο ηθοποιό», είπε. «Ήταν δύο χαρακτήρες. Αυτό που κάνει ο Τζάκσον εκείνη τη στιγμή είναι να πάει στο πιο ευάλωτο μέρος ».

Ο Κούπερ δήλωσε ότι ήταν η πιο δύσκολη σκηνή για να κινηματογραφήσει: «Ακριβώς επειδή πήγε σε αυτό το σημείο, ήταν δύσκολο».

Τον Αύγουστο, η τραγουδίστρια Lady Gaga είχε πει στους Los Angeles Times: «Με έβαλε ακριβώς στη θέση που έπρεπε να είμαι, γιατί όταν ο χαρακτήρας μου μιλάει για το πόσο άσχημη αισθάνεται – αυτό ήταν πραγματικό. Είμαι τόσο ανασφαλής. Μου αρέσει να κηρύττω, αλλά δεν ασκώ πάντα αυτό που κάνω».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:51