search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:08
MENU CLOSE

Απορρίπτει την Γερμανία, φοράει τη “γαλανόλευκη” ο Βλαχοδήμος

12.10.2018 17:35
Απορρίπτει την Γερμανία, φοράει τη "γαλανόλευκη" ο Βλαχοδήμος - Media

 

Ευχάριστα ήταν τα μαντάτα για τον Μίχαελ Σκίμπε, αφού ο προπονητής της Εθνικής ομάδας θα μπορεί να υπολογίζει και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για την υπεράσπιση της «γαλανόλευκης» εστίας. Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα έστειλε υπεύθυνη δήλωση, με την οποία ενημερώνει για την απόφασή του να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας, ενώ τονίζεται ότι έχουν σταλεί και τα σχετικά έγγραφα στη FIFA.

Ο άλλοτε γκολκίπερ του Παναθηναϊκού επιθυμεί να διατηρήσει τόσο την γερμανική όσο και την ελληνική υπηκοότητα του, ωστόσο το μεγαλύτερο «θέλω» του είναι να αγωνιστεί για την Εθνική Ελλάδας.

Μάλιστα, εστάλη έγγραφο στην ΕΠΟ από τη γερμανική Ομοσπονδία που ξεκαθαρίζει ότι ο Βλαχοδήμος δεν έχει αγωνιστεί στην ανδρική εθνική της ομάδα, παρά μόνον με την Ελπίδων, γεγονός που δεν του φράζει το δρόμο για την ομάδα Αδρών της Εθνικής μας.  Με τα διαβατήρια δεν υπάρχει κανένα κόλλημα, η ΕΠΟ ενημέρωσε την FIFA και πλέον ο νεαρός ταλαντούχος τερματοφύλακας υπολογίζεται κανονικά στις κλήσεις του Νοεμβρίου για το Nations League, και όχι μόνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:08