search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:50
MENU CLOSE

Ν. Παππάς: Η ΝΔ κατάπιε τη γλώσσα της για τις άδειες και μιλά για την ΕΡΤ

13.10.2018 16:28
Παππάς: Φυσικός σύμμαχος της ΝΔ, το ΔΝΤ - Media

 

«Οι κατηγορίες αυτές μας γυρίζουν στο πρόσφατο παρελθόν και στη λάσπη που δεχθήκαμε για το μεγάλο -και κερδισμένο πλέον- στοίχημα των τηλεοπτικών αδειών. Τότε ακούγαμε το “υπουργός καναλάρχης”, γιατί τολμήσαμε να αγγίξουμε μία από τις βασικές πλευρές του τριγώνου της διαπλοκής, τα κανάλια», τονίζει σε συνέντευξή του στο κυριακάτικο Documento ο Νίκος Παππάς.

Και καταλήγοντας, σημειώνει με έμφαση ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης: «Τώρα που η Νέα Δημοκρατία έχει καταπιεί τη γλώσσα της για τις άδειες, ξεκίνησε να μιλά για την ΕΡΤ. Ίσως, βέβαια, ανησυχούν επειδή συγκροτείται η επιτροπή διερεύνησης του κόστους του “μαύρου”», .

Σε ό,τι αφορά, τέλος, το ονοματολογικό με την ΠΓΔΜ, ο Ν. Παππάς δηλώνει: «Και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με τη λήξη της κοινοβουλευτικής θητείας και η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από τη Βουλή, γιατί η υλοποίησή της είναι προς το συμφέρον της χώρας».

Εν τέλει, τονίζει, «καμία πρόταση μομφής με βάση το Μακεδονικό δεν πρόκειται να τελεσφορήσει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:50