search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:29
MENU CLOSE

Βίντεο – σοκ: Άγριος ξυλοδαρμός δημοσιογράφου στον Βόλο – Περαστικοί τρέχουν αντί να βοηθήσουν (Video)

13.10.2018 17:45
Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου ανάμεσα σε δυο γυναίκες – Ένα σκυλί δάγκωσε τη μια στα οπίσθια και της κατέβασε το παντελόνι (Video) - Media

 

Σοκ προκαλεί το βίντεο του ξυλοδαρμού του δημοσιογράφου Αποστόλη Γαλάτη στον Βόλο. Άνδρας του επιτίθεται και τον χτυπά με μανία, την ώρα που δύο περαστικοί το βλέπουν και τρέχουν για να φύγουν.

Ο παρουσιαστής στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από το στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA, όπου θα παρουσίαζε την εκπομπή του «Κυριακάτικη Αρένα».

Μόλις βγήκε από το όχημά του, στην οδό Γ. Καρτάλη στο κέντρο του Βόλου, ένας άγνωστος άνδρας του επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές ενώ του κατάφερε ένα χτύπημα στο κεφάλι.

Ο Απόστολος Γαλάτης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο δράστης λίγες ημέρες μετά ταυτοποιήθηκε, αλλά δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Πηγή: thenewspaper

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24