search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:40
MENU CLOSE

Λάβρος Πολάκης: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή» – Αντίδραση της ΝΔ

14.10.2018 11:57
Απίστευτη ανάρτηση Πολάκη: «Γυρίζει», φτηνός εκβιασμός από Μητσοτάκη - Media

 

Για το θέμα του Καμμένου αλλά και το θέμα της Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. 

Ειδικότερα, ως προς το πρώτο ανέφερε χαρακτηριστικά: “Με τον Καμμένο συμφωνήσαμε να βγάλουμε την χώρα από τα μνημόνια, όχι να γίνουμε ιδεολογικά αδέλφια”.

Οσο για τη Δικαιοσύνη σημείωσε: “Θα κερδίσουμε τις εκλογές, αλλά πρέπει να βάλουμε και κάποιους φυλακή. Η δικαιοσύνη πρέπει να επιταχύνει. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών”. Πρόσθεσε δε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση αλλά χρειάζεται περισσότερη επαγρύπνηση.

Μάλιστα τόνισε ότι στη συνταγματική αναθεώρηση θα πρέπει να γίνουν αλλαγές. μεταξύ άλλων διερωτήθηκε “Γιατί υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση; Έτσι είναι έξω ο Λοβέρδος”.

Πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη αναφέρουν τα εξής: «Το ακούσαμε και αυτό σήμερα. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ψάχνει τον Όρμπαν στη ΝΔ, ενώ ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα τον Παύλο τον Πολάκη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28