search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:49
MENU CLOSE

Άγριο ξύλο στα σοκάκια της Μυκόνου ανάμεσα σε 6 αστυνομικούς με πολιτικά και 2 θαμώνες μπαρ

15.10.2018 07:01
Άγριο ξύλο στα σοκάκια της Μυκόνου ανάμεσα σε 6 αστυνομικούς με πολιτικά και 2 θαμώνες μπαρ - Media

 

Αναστέναξαν τα σοκάκια της Μυκόνου από το άγριο ξύλο ανάμεσα σε 6 αστυνομικούς και 2 νεαρούς ηλικίας 22 και 23 ετών. Ο ξυλοδαρμός των δυο νεαρών σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται, ήταν τόσο σφοδρός που ο ένας μεταφέρθηκε στην Αθήνα για να μπει σε χειρουργείο.

Κανείς δεν γνωρίζει πως ξεκίνησε ο καυγάς. Αυτό που γνωρίζουν όλοι είναι πως οι 6 αστυνομικοί βρέθηκαν στο πάρτι ενός μπαρ του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής που πήγε στο νησί ύστερα από την έκκληση του Δημάρχου γα την αντιμετώπιση των κλοπών. Σε άλλη παρέα ήταν και οι δυο νεαροί. Τίποτε δεν προμήνυε τι θα συμβεί.

Κάποιοι λένε ότι οι δυο παρέες παρεξηγήθηκαν ύστερα από κάποια άγρα βλέμματα και βγήκαν στο δρόμο να λύσουν τις διαφορές τους. Μάλιστα ο υπεύθυνος του μπαρ σύστησε στους νεαρούς να μην μπλέξουν γιατί επρόκειτο για αστυνομικούς με πολιτικά.

Τελικά δεν εισακούστηκε και ξέσπασε άγριο καυγάς με πολύ ξύλο στα σοκάκια του νησιού. Οι δυο νεαροί ισχυρίζονται στις καταθέσεις τους ότι οι αστυνομικοί τους την είχαν στημένη και μόλις απομακρύνθηκαν από το μαγαζί δέχθηκαν επίθεση.

Από το ξύλο ο ένας νεαρός τραυματίστηκε σοβαρότερα, του έσπασαν τα δόντα και το σαγόνι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα για να μπει στο χειρουργείο.

Γνώση του περιστατικού έλαβε και ο εισαγγελέας Σύρου. Οι αστυνομικοί βρίσκονται αντιμέτωποι και με πειθαρχικές διώξεις από την υπηρεσία τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:49