search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:13
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου; (Video)

15.10.2018 07:03
Παραιτήθηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου; (Video) - Media

 

Αναταραχή έχει προκαλέσει η απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα» τις τελευταίες ημέρες.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε αρχικά για αδιαθεσία της δημοσιογράφου, ενώ την επόμενη μέρα αναφέρθηκε σε κάποιες εντάσεις που λογικό είναι να δημιουργούνται κάποιες φορές, επιβεβαιώνοντας -εμμέσως- τα σενάρια που θέλουν να έχει προηγηθεί καυγάς μεταξύ τους.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Κώστας Τσουρός και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, ο Γιώργος Παπαδάκης έβαλε τις φωνές στην Μπάγια επιπλήττοντάς την. Συγκεκριμένα, της είπε ότι ασχολείται με το κινητό πολύ ώρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής, με αποτέλεσμα η Μπάγια να ξεσπάσει σε κλάματα και να αποχωρήσει από το πλατό.

Για το συμβάν τοποθετήθηκε και η Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία μέσα από την εκπομπή Happy Day υποστήριξε ότι όντως υπήρξε ένταση μεταξύ τους, με τον Γιώργο Παπαδάκη να φωνάζει και να μιλά σε έντονο ύφος στη νεαρή δημοσιογράφο η οποία -όπως ισχυρίζεται- δήλωσε παραίτηση που όμως δεν έγινε δεκτή.

«Δήλωσε την παραίτησή της από την πρώτη στιγμή και δεν έχει γίνει αποδεκτή. Αύριο είναι να επιστρέψει στην εκπομπή, αν δεν επιστρέψει στην δουλειά της έως αύριο, θα λήξει η συνεργασία της με τον σταθμό και θα γίνει τότε αποδεκτή η παραίτησή της…» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03