06/04/2020 18:07:00

Μητέρα κάλυψε το μωρό της με το κορμί της για να μην χτυπήσει από το χαλάζι που έπεφτε – Δείτε πως έγινε (Video & Photos)

Μητέρα κάλυψε το μωρό της με το κορμί της για να μην χτυπήσει από το χαλάζι που έπεφτε – Δείτε πως έγινε (Video & Photos)  - Media

 

Στο Κίνγκαρου της Αυστραλίας, άρχισε να πέφτει χαλάζι σε μέγεθος μπουνιάς. Η 23χρονη μητέρα Φιονα Σίμπσον μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητο μαζί με το μωρό της στην αγκαλιά της. Την ώρα εκείνη άρχισαν να πέφτουν μεγάλα και χοντρά κομμάτια πάγου.

Η Φιόνα έκανε να γυρίσει προς το αυτοκίνητο για να προστατευτεί είδε όμως τα τζάμια να σπάνε και οι λαμαρίνες να βαθουλώνουν από τη σφοδρή χαλαζόπτωση. Τότε μη έχοντας πώς να προφυλαχτεί έκανε το κορμί της ανθρώπινη ασπίδα γα να σώσει το μωρό της και να μην το χτυπήσει κανένα κομμάτι πάγου στο κεφαλάκι ή στο κορμάκι του.

Η Φιόνα δεχόταν και απορροφούσε όλα τα χτυπήματα στην πλάτη. Όταν κόπασε η χαλαζόπτωση και πήγε σπίτι και έβγαλε τη μπλούζα, είδε το δέρμα της γεμάτο μελανιές σαν κάποιος να τη χτυπούσε με σφυρί. Το μωράκι δεν έπαθε το παραμικρό. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.