search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:43
MENU CLOSE

Απάντηση στον Πάνο Καμμένο για τα.. «ρουσφέτια του φουκαρά» έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλος

15.10.2018 07:59
Απάντηση στον Πάνο Καμμένο για τα.. «ρουσφέτια του φουκαρά» έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλος - Media

 

«Από τον Πάνο Καμμένο, ζήτησα επίσημα να ικανοποιήσει ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Να παραχωρήσει ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο στα Τρίκαλα για να αξιοποιηθεί. Δεν θα ασχοληθώ όμως άλλο με αυτόν τον κύριο. Απάντησε σ’ αυτόν ήδη ο κ. Σκουρλέτης και πολλοί άλλοι. », είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος στο parapolitika.gr απαντώντας στις δηλώσεις του Π. Καμμένου ότι «Ο φουκαράς Παπαδόπουλος ζήτησε ρουσφέτια από τον Υπουργό Άμυνας»

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Σάκης Παπαδόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 έδειξε την έξοδο στον υπουργό Άμυνας, καλώντας τον πρωθυπουργό να αλλάξει υπουργείο στον Καμμένο. «Θα ήταν έντιμο και για εκείνον και για μας να φύγει από το υπουργείο Αμυνας. Δεν γίνεται να διαφωνεί ο υπουργός Αμυνας με τον υπουργό Εξωτερικών».   

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36