search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:44
MENU CLOSE

Μητσοτάκης για απειλές Πολάκη: Η ΝΔ δεν τρομοκρατείται

15.10.2018 09:55
Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης - Media

 

«Η Νέα Δημοκρατία δεν φοβάται». Το μήνυμα αυτό έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter σχετικά με τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή.

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, αν βάλει κάποιους από τους πολιτικούς του αντιπάλους στη φυλακή. H Νέα Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται!» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στο Twitter.

«Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς την οικονομία. Θα αφορούν και την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών» κλείνει η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έγινε στα αγγλικά.

Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να τουϊτάρει στα αγγλικά, δείχνει ότι θέλει η δήλωσή του να περάσει και έξω στους εταίρους. Να δημιουργηθεί θέμα, καθώς κορυφαίος «Υπουργός μιλάει ανοιχτά για φυλάκιση των πολιτικών του αντιπάλων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33