18/10/2019 13:04:54

Μητσοτάκης για απειλές Πολάκη: Η ΝΔ δεν τρομοκρατείται

Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης - Media

 

«Η Νέα Δημοκρατία δεν φοβάται». Το μήνυμα αυτό έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter σχετικά με τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή.

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, αν βάλει κάποιους από τους πολιτικούς του αντιπάλους στη φυλακή. H Νέα Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται!» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στο Twitter.

«Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς την οικονομία. Θα αφορούν και την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών» κλείνει η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έγινε στα αγγλικά.

Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να τουϊτάρει στα αγγλικά, δείχνει ότι θέλει η δήλωσή του να περάσει και έξω στους εταίρους. Να δημιουργηθεί θέμα, καθώς κορυφαίος «Υπουργός μιλάει ανοιχτά για φυλάκιση των πολιτικών του αντιπάλων».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.