search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:15
MENU CLOSE

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων που είχε «ρημάξει» τα νότια προάστια

15.10.2018 12:33
Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων που είχε «ρημάξει» τα νότια προάστια - Media

 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οκτώ μέλη της σπείρας ανηλίκων που είχαν πραγματοποιήσει πλήθος κλοπών και διαρρήξεων στα νότια προάστια της Αθήνας.

Πρόκειται για επτά αλλοδαπούς και έναν Έλληνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες πριν από τουλάχιστον έξι μήνες, συνέστησαν συμμορία με σκοπό την διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών από οικίες, καταστήματα και αυτοκίνητα από τα οποία αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα καθώς και έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών τους.

Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φιάλες αλκοολούχων ποτών, ένα συρτάρι ταμειακής μηχανής, χρηματικά ποσά καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Επιπρόσθετα κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν για την διάπραξη των προαναφερόμενων πράξεων.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί τριάντα περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση ληστείας, που διαπράχθηκαν στις περιοχές της Καλλιθέας, της Δάφνης και της Νέας Σμύρνης, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:13