search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:44
MENU CLOSE

Ο «εκλεκτοί» του Σκίμπε για τη μάχη της Εθνικής με τη Φινλανδία (video)

15.10.2018 14:35
Ο «εκλεκτοί» του Σκίμπε για τη μάχη της Εθνικής με τη Φινλανδία (video) - Media

 

Σε μια προσπάθεια “αποφόρτισης”, ο Ομοσπονδιακός προπονητής αποφάσισε τη βόλτα όλης της “γαλανόλευκης” αποστολής στους δρόμους του Τάμπερε, λίγες ώρες πριν την σημαντική αναμέτρηση.

 

Ο αγώνας με τη Φινλανδία (21:45) στο Τάμπερε έχει χαρακτήρα τελικού για την Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Nations League και φαίνεται πως ο Μίχαελ Σκίμπε έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την Εθνική Ελλάδας.

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται για τις άσχημες εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας, ο Γερμανός τεχνικός προτίθεται να προβεί σε μία μόνο αλλαγή σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν στον αγώνα με την Ουγγαρία (1-0 στο ΟΑΚΑ) και αυτή αφορά τον παρτενέρ του Κάρλος Ζέκα στη μεσαία γραμμή, με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να έχει το προβάδισμα.

Στον νικηφόρο αγώνα με τους Μαγγυάρους, δίπλα στον Ζέκα είχε ξεκινήσει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αλλά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι τραυματίας και έχει τεθεί νοκ άουτ.

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Μπάρκας θα είναι στα γκολπόστ, ενώ στα δεξιά της άμυνας θα βρίσκεται ο Μιχάλης Μπακάκης, με τον Κώστα Τσιμίκα από τα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας δεν σπάει το δίδυμο Σωκράτης Παπασταθόπουλος – Κώστας Μανωλάς. Οι Κάρλος Ζέκα και Αλέξανδρος Τζιόλης στον άξονα, ο Κώστας Φορτούνης σε έναν ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου που χάρισε τη νίκη στην Εθνική στο ΟΑΚΑ, με τους Τάσο Μπακασέτα και Δημήτρη Πέλκα στις πτέρυγες.

Θυμίζουμε πως η γαλανόλευκη μετράει 6 βαθμούς έναντι 9 των Φινλανδών, που έχουν πάρει τρία ματς με το ίδιο σκορ (1-0) και ισάριθμα τέρματα του Πούκι. Διαιτητής του κρίσιμου αγώνα του θα είναι ο Πολωνός Πάβελ Γκιλ.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Φινλανδία 9 (3-0)

2. Ελλάδα 6 (3-2)

3. Ουγγαρία 3 (2-3)

4. Εσθονία 0 (0-3)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:42