search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:41
MENU CLOSE

Βοντιάνοβα, η σύγχρονη σταχτοπούτα: Φόραγε κουρέλια και την έφτυναν – Παντρεύτηκε τον πρίγκιπα κληρονόμο της LVMH (Photos)

15.10.2018 14:35
Βοντιάνοβα, η σύγχρονη σταχτοπούτα: Φόραγε κουρέλια και την έφτυναν - Παντρεύτηκε τον πρίγκιπα κληρονόμο της LVMH (Photos) - Media

 

Tα πολύ στερημένα παιδικά χρόνια στη Ρωσία, το bullying που δέχτηκε στο σχολείο και ο δεύτερος γάμος της με τον διευθυντή της LVMH, η οποία έχει 15 οίκους μόδας, μεταξύ των οποίων Louis Vuitton, Dior, Loewe και Givenchy, μοιάζουν να έχουν βγει από παραμύθι.

Το χλωμό δέρμα της, τα τεράστια φρύδια της και τα γκριζομπλε μάτια της της έδωσαν το παρατσούκλι «Supernova» και είναι ένα σούπερ μόντελ που κερδίζει περίπου 4,5 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο από μόλις 20 ημέρες δουλειάς ως μοντέλο.

Εκείνη και ο σύζυγός της Αντουάν, γιος του τέταρτου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο Μπερνάρ Αρνό, είναι φίλοι με τους Μακρόν, ενώ η Χίλαρι Κλίντον την αποκαλεί «άγγελο».

Η εκστρατεία της «Naked Heart» κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 30 εκατομμύρια λίρες σε δέκα χρόνια για την κατασκευή παιδικών χαρών και την ενίσχυση της φροντίδας αναπήρων στην πατρίδα της, την Ρωσία. Επιπλέον, δραστηριοποιείται στην Elbi, μια κοινωνική υπηρεσία που ίδρυσε και βοηθά στην διευκόλυνση των φιλανθρωπικών δωρεών.

Η τελευταία της εκστρατεία είναι για τη σεξουαλική υγεία των γυναικών, τα προϊόντα υγιεινής και ιδιαίτερα τις περιόδους. Σε συνεργασία με τον ΟΗΕ, η Ναταλία διοργάνωσε την ημερίδα με θέμα «Let’s Talk», ένα συμπόσιο για την αντιμετώπιση των ταμπού υγείας των γυναικών και την ενδυνάμωσή τους.

Η Ναταλία μαζί με τον Αντουάν και τα παιδιά της, ηλικίας από 2 έως 16 ετών, ζουν σε ένα χλιδάτο σπίτι με θέα τον Πύργο του Άιφελ. Μάλιστα, η ίδια δεν ξοδεύει χρήματα σε ρούχα από μεγάλους οίκους μόδας. «Δεν αγοράζουμε τόσα πολλά. Μόνο τις απαραίτητες αγορές. Αγοράζουμε για όλη την χρονιά – ίσως μερικά τζιν, μερικά πουκάμισα, κάτι ζεστό κι αυτά είναι όλα. Δεν ξοδεύουμε πολλά», τόνισε.

Μάλιστα, η 12χρονη κόρη της δέχτηκε τις κοροϊδίες των φίλων της επειδή φόρεσε ένα παλιό μπλουζάκι. «Οι φίλοι της, της είπαν: ‘Ω Θεέ μου, φοράς αυτή την μπλούζα εδώ και τρία χρόνια’. Έτσι , προσπάθησα να την εκπαιδεύσω να είναι αστεία με όλο αυτό και πως θα έπρεπε να απαντήσει: ‘Χρειάζεται 10 χρόνια για να πάρει την τέλεια απαλότητα’. Προσπαθώ να την κάνω να βλέπει τα πάντα θετικά».

Η Ναταλία γεννήθηκε στο Γκόρκι (τώρα Νίζνι Νόβγκοροντ), μια βιομηχανική πόλη ανατολικά της Μόσχας. Ο πατέρας της εξαφανίστηκε όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί. Έτσι, μεγάλωσε με τη μητέρα Λαρίσα, έζησαν με την γιαγιά της σε συνθήκες φτώχειας αλλά πολύ ευτυχισμένες.

«Ήμουν περιτριγυρισμένη από αγάπη. Η γιαγιά μου, κεντούσε όλες τις λεπτομέρειες στα ρούχα μου – είχα τα ωραιότερα ρούχα και ένιωθα ξεχωριστή και αγαπητή», είπε. Ωστόσο, η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε και γέννησε πρόωρα την ετεροθαλή αδερφή της, Οξάνα. Το παιδί επέζησε, αλλά έμεινε με εγκεφαλική παράλυση και αργότερα διαγνώστηκε με αυτισμό.

Όταν η Λαρίσα αφοσιώθηκε στην Οξάνα, εξαφανίστηκαν ο δεύτερος σύζυγός της και μια ακόμη ετεροθαλής αδερφή, η Κριστίνα. Έτσι, η Λαρίσα έπρεπε να κάνει τέσσερις δουλειές ως καθαρίστρια για να μεγαλώσει τα παιδιά της και είχε έναν πάγκο με φρούτα έξω από ένα εργοστάσιο βότκας, ενώ η Ναταλία έπρεπε να κάνει όλα τα υπόλοιπα. «Έπρεπε να μάθω να μαγειρεύω, να φροντίζω εμένα και τις αδερφές μου και να διαχειρίζομαι ευθύνες που δεν ήταν για ένα παιδί της ηλικίας μου. Από τότε έπαψα να είμαι παιδί», πρόσθεσε. Δυστυχώς, τα έσοδα δεν ήταν αρκετά. Κάποιες μέρες, η Ναταλία μπορεί να έτρωγε μόνο ένα μπολ σούπας. «Πεινούσα συνεχώς – αλλά το συνηθίζεις», υποστηρίζει. Ως παιδί η Ναταλία δεν είχε παιχνίδια, είχε ελάχιστα ρούχα και καθόλου ιδιωτικότητα. Αυτή και η Οξάνα μοιράζονταν ένα κρεβάτι για 10 χρόνια. «Την αγαπώ πάρα πολύ. Είναι σαν ένα κομμάτι του εαυτού μου. Μου λείπει πολύ γιατί δεν την βλέπω αρκετά», πρόσθεσε.

Κοκαλιάρα, με κουρέλια αντί για ρούχα και το στίγμα από μια αδερφή με ειδικές ανάγκες, ήταν ένα εύκολο θύμα για εκφοβισμό.

«Έχω ακόμη μια ουλή επειδή κάποιος μου πέταξε ένα μεταλλικό αντικείμενο – αιμορραγούσα. Αλλά η ψυχική κακοποίηση ήταν χειρότερη. Με έφτυναν και μου έλεγαν πως είμαι βρώμικη όπως η αδερφή μου και ότι δεν ήθελαν να με αγγίζουν για να μην δηλητηριαστούν», τόνισε.

Τελικά, η Ναταλία ανέλαβε τον πάγκο με τα φρούτα και περνούσε τις ημέρες και μερικές φορές, τα βράδια της, προσπαθώντας να πουλήσει τα φρούτα σε θερμοκρασίες που έφταναν τους -40 βαθμούς Κελσίου.


«Ένιωθα αβοήθητη. Αλλά δεν είχα επιλογή. Έπρεπε να είμαι δυνατή. Από εκεί όπου προέρχομαι, απλά ελπίζεις να ζήσεις άλλη μία μέρα. Το μόνο που θέλεις είναι να μην σκεφτείς για χρήματα, ή φαγητό και ρούχα. Αυτό που σκέφτεσαι είναι να βγάλεις τον ρωσικό χειμώνα. Ήταν χειρότερα από όσο μπορείς να φανταστείς. Αλλά ήταν μια καλή εκπαίδευση», είπε.

Όλα άλλαξαν όταν φίλος της την έπεισε να παραστεί σε μια εκδήλωση αναζήτησης νέων μοντέλων, όταν ήταν 17 ετών. Μερικές εβδομάδες αργότερα έφτασε στο Παρίσι όπου έμαθε να μιλά αγγλικά μέσα σε μόλις δύο μήνες. Μέχρι τα 19 της είχε παντρευτεί τον Βρετανό αριστοκράτη Τζάστιν Πόρτμαν και είχε γίνει μητέρα, καθώς απέκτησε τρία παιδιά. Αλλά ακόμη και με όλα αυτά τα χρήματα, δεν μπόρεσε να ηρεμήσει και να τα απολαύσει.

«Είναι στην ανθρώπινη φύση να συνηθίζει κανείς πολύ γρήγορα την καλή ζωή, αλλά ποτέ δεν ξέχασα το παρελθόν μου. Ποτέ δεν προσπάθησα να το απωθήσω. Ως παιδί συνήθιζα να παλεύω, να επιβιώνω, να επιμένω, να είμαι υπεύθυνη. Δεν νομίζω ότι μπορείς να τα αφήσει όλα αυτά πίσω».

Μόλις 15 ημέρες μετά την γέννηση του πρώτου της γιου Λούκας, επέστρεψε στην πασαρέλα. «Έκανα 40 σόου εκείνη την εποχή» λέει.

Η Ναταλία και ο Πόρτμαν χώρισαν το 2011. Όταν γνώρισε τον Αντουάν – ο οποίος είναι ακόμη πιο πλούσιος από τον Πόρτμαν – η αγάπη δεν ήταν στα σχέδιά της. Αλλά ήταν πολύ ρομαντικός. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:39