search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:21
MENU CLOSE

Συνάντηση Καραμανλή-Πατούλη εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών

15.10.2018 14:58
Συνάντηση Καραμανλή-Πατούλη εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών - Media
 
Με μια συνάντηση-έκπληξη άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία για την Περιφέρεια Αττικής ο εκλεκτός της ΝΔ.
 
Συγκεκριμένα, τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο, επισήμως πλέον, υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής Γιώργος Πατούλης.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, επί της Παναγή Κυριακού, και σύμφωνα με πληροφορίες διήρκησε σχεδόν μία ώρα.
 
Καραμανλής και Πατούλης συζήτησαν για την αυτοδιοίκηση, με τον τελευταίο να ενημερώνει τον πρώην Πρωθυπουργό για το σχεδιασμό του τόσο εις ότι αφορά την προεκλογική περίοδο όσο και για τις δράσεις του στην Περιφέρεια μετεκλογικά.
 
Ο Γ. Πατούλης είναι καλός γνώστης της… παράδοσης και των εσωκομματικών ισορροπιών στη Ν.Δ..
 
Έτσι, μετά τη συνάντηση που είχε, την προηγούμενη εβδομάδα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν και επισημοποιήθηκε το χρίσμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την περιφέρεια, επέλεξε να ξεκινήσει την πορεία του από την Παναγή Κυριακού, εκτιμώντας – και ορθώς – πως η ευχή για καλή επιτυχία του Κ. Καραμανλή θα του είναι εξαιρετικά χρήσιμη στην προσπάθειά του απέναντι στη Ρένα Δούρου.
 
Πληροφορίες: newpost.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:20