search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:13
MENU CLOSE

Κινδυνεύει με 12ετή φυλάκιση ο Τουράν (video)

15.10.2018 16:33
Κινδυνεύει με 12ετή φυλάκιση ο Τουράν (video) - Media

 

Και έτσι ξαφνικά, μια στιγμή αρκεί από εκεί που ήσουν παράδειγμα προς μίμηση για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, να γίνεις παράδειγμα προς αποφυγήν! Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης θα στιγματίζει μια ζωή τον διεθνή Τούρκο ποδοσφαιριστή Αρντά Τουράν, που πλέον έχει μπλέξει για τα καλά.

Σεξουαλική παρενόχληση, ξυλοδαρμός, πυροβολισμός σε δημόσιο χώρο (νοσοκομείο) και μάλιστα χωρίς άδεια οπλοφορίας. Βαρύ το κατηγορητήριο για τον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπασακσεχίρ (από την Μπαρτσελόνα) με τα πεπραγμένα του να αρκούν για να τον στείλουν στη φυλακή για πάνω από μια δεκαετία. Δριμύ είναι άλλωστε και το «κατηγορώ» του αρμόδιου εισαγγελέα που πρότεινε 12,5 χρόνια ποινή κάθειρξης.

Θυμίζουμε ότι ο Αρντά Τουράν είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά σε ντισκοτέκ τη γυναίκα ενός διάσημου τραγουδιστή και στη συνέχεια αφού του έσπασε τη μύτη με κουτουλιά, ακολούθησε το ζευγάρι στο νοσοκομείο, όπου πυροβόλησε και μάλιστα δίχως καν να έχει άδεια οπλοφορίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50