search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:31
MENU CLOSE

Η ερμηνεία που συγκίνησε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Είχα την αίσθηση ότι είσαι η μετεμψύχωση του Παντελίδη (Videos)

16.10.2018 07:44
Η ερμηνεία που συγκίνησε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Είχα την αίσθηση ότι είσαι η μετεμψύχωση του Παντελίδη (Videos) - Media

 

Τη συγκίνηση της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» προκάλεσε η 16χρονη Κασάντρα Μπραούσι σπό τη Σητεία της Κρήτης όταν εμφανίστηκε στη σκηνή και τραγούδησε.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης, η φωνή αλλά και ο τρόπος που ερμήνευσε τα κομμάτια η νεαρή κοπέλα παραπέμπουν πολύ στο ύφος που τραγουδούσε ο Παντελής Παντελίδης.

«Δεν σε ενέπνευσε μόνο, σε επηρέασε κιόλας. Εγώ όταν σε άκουγα κι όταν σε έβλεπα είχα την αίσθηση ότι είσαι η μετεμψύχωση του Παντελίδη. Όχι μόνο οι στίχοι του τραγουδιού σου έχουν αυτό τον πόνο που είχαν και τα τραγούδια του Παντελίδη, όχι μόνο η χροιά της φωνής σου, στην γυναικεία της έκδοση και στα 16 σου χρόνια μου θύμισε τη χροιά του Παντελίδη και τα τραβήγματα αυτά που έκανε ο Παντελής, αλλά και η κίνηση σου η ίδια ήταν σαν να έβλεπα τον Παντελή Παντελίδη στο youtube» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης ζητώντας από τη νεαρή κοπέλα να πει και ένα κομμάτι του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Η ερμηνεία της στάθηκε η αφορμή ώστε το κοινό να τη χειροκροτά ασταμάτητα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03