03/12/2020 22:28:13

Μαρία Μπακοδήμου: «Τσακωθήκαμε την ώρα του γάμου μας» (Video)

Μαρία Μπακοδήμου: «Τσακωθήκαμε την ώρα του γάμου μας» (Video)  - Media

 

Η Μαρία Μπακοδήμου διακρίνεται για την αμεσότητα του λόγου της, καθώς και για την ευχέρεια να λέει τα πράγματα ως έχουν χωρίς περιστροφές και υπεκφυγές.

Για τον λόγο αυτόν, η παρουσιάστρια δε δίστασε να αποκαλύψει ότι είχε τσακωθεί με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο την ημέρα του γάμου τους.

Ο λόγος -όπως τόνισε- ήταν το γεγονός ότι η ίδια επιθυμούσε το παιδί τους να πάρει και το δικό της επώνυμο και όχι μόνο του συζύγου της.

«Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να δίνουμε μόνο των ανδρών. Εγώ δεν έχω αδερφό να γίνει κάποιος Μπακοδήμος κι εκείνος επέμενε να γίνει Αργυρόπουλος. Εκεί τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, δηλαδή ήταν άλλη μια φορά που ακυρωνόταν αυτός ο γάμος -κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα είχε ακυρωθεί άλλες 15 φορές από καβγάδες. Τα περισσότερα παιδιά που ξέρω στη γενιά των παιδιών μου έχουν και τα δύο επίθετα» είπε η παρουσιάστρια με αρκετή δόση χιούμορ. 

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.