search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:45
MENU CLOSE

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 31χρονου από το κύκλωμα ναρκωτικών – Τον αναζητά η αστυνομία (Photos)

16.10.2018 13:19
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 31χρονου από το κύκλωμα ναρκωτικών – Τον αναζητά η αστυνομία (Photos) - Media

 

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναζητείται για την υπόθεση της εξάρθρωσης κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για τον TAFAJ ERIUS του MALO και της SUZANA , ο οποίος γεννήθηκε στις 08-08-1988 στην Αλβανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διερευνώμενων αδικημάτων, καθώς και στην ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου για την προστασία του.

Για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στο τηλέφωνο 10301 (Ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 23, Μαρούσι, Τ.Κ.: 15123) ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:45