search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:57
MENU CLOSE

Στο…σφυρί η ρόμπα που «σημάδεψε» τα κουνελάκια του Playboy (Photos)

16.10.2018 15:08
Στο…σφυρί η ρόμπα που «σημάδεψε» τα κουνελάκια του Playboy (Photos) - Media

 

Λίγη από την…αίγλη της να έχει ο επίδοξος αγοραστής της και ήδη θα νιώθει πιο… «γυναικάς»!

Ο λόγος για την εμβληματική κόκκινη ρόμπα του Χιού Χέφνερ η οποία βγαίνει σε δημοπρασία -όπως και πολλά άλλα προσωπικά αντικείμενα του ιδρυτή του Playboy- στις 30 Νοεμβρίου από τον οίκο Julien’s. Η ρόμπα του ιδρυτή του Playboy εκτιμάται ότι θα πουληθεί για 5.000 δολάρια, ενώ σύμφωνα με το Reuters, 2.000 αναμένεται να πιάσουν οι μεταξωτές μαύρες πιτζάμες, που είχαν γίνει σύμβολο της εικόνας του.

Στη ίδια δημοπρασία θα βγουν στο σφυρί και άλλα προσωπικά του αντικείμενα όπως το καπέλο του καπετάνιου που φορούσε συχνά στις φωτογραφήσεις, τα μανικετόκουμπά του με το σήμα του Playboy, το τελευταίο διαβατήριό του και η Βίβλος του, αλλά το αντικείμενο που «κλέβει την παράσταση» είναι η διάσημη ρόμπα την οποία έχουν αγγίξει ανά δεκαετίες οι πιο όμορφες γυναίκες της εκάστοτε εποχής.

Όσο για τους φανατικούς του περιοδικού Playboy; Ένα αντίγραφο του πρώτου τεύχους του ιστορικού περιοδικού το 1953 με τη Μέριλιν Μονρόε στο εξώφυλλο τίθεται επίσης προς πώληση με την τιμή να αναμένεται να υπερβεί τα 2.000 δολάρια.

Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν στο Ίδρυμα Hugh M. Hefner, το οποίο ιδρύθηκε το 1964 για να υποστηρίξει τις πολιτικές ελευθερίες και δικαιώματα.

Ο Χιου Χέφνερ πέθανε από καρδιακή ανακοπή τον Σεπτεμβρίο του 2017 σε ηλικία 91 ετών, στην διάσημη βίλα του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10