14/08/2020 14:26:48

«Έφοδος» της ασφάλειας σε δημοτικό σχολείο και ανακρίσεις δασκάλων επειδή μαθητής έχασε το… μασελάκι του!

Διαβάστε γιατί θα είναι κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου - Media

 

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχωρά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανατολικής Αττικής «ο Σωκράτης».

Όπως καταγγέλλουν οι εκπαιδευτικοί, άνδρες της ασφάλειας εισήλθαν σε δημοτικό σχολείο εν ώρα λειτουργίας για να ανακρίνουν τους διδάσκοντες μετά από καταγγελία γονέα, ότι το παιδί του έχασε το… ορθοδοντικό μασελάκι του!

Αναλυτικά η καταγγελία:

Άνδρες την ασφάλειας εισήρθαν στο 3ο Δημ. Σχ. Αχαρνών, (μετά την καταγγελία που έκανε γονέας στην αστυνομία, γιατί το παιδί του έχασε στο σχολείο το ειδικό ορθοδοντικό μασελάκι του), χωρίς προειδοποίηση και σε ώρα λειτουργίας της σχολικής μονάδας, για να ανακρίνουν τους Διδάσκοντες!!!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» καταγγέλλει αυτή την εισβολή, που θίγει τους εκπαιδευτικούς ως παιδαγωγούς και επιστήμονες. Το σχολείο δεν είναι χώρος που η Ασφάλεια μπορεί να δρα όποτε θέλει και, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η παρουσία μαθητών, να καλεί τους εκπαιδευτικούς να «δώσουν λόγο».

Η Ασφάλεια όφειλε να έχει ενημερώσει τη Διεύθυνση του σχολείου και, κατόπιν συνεννόησης και με συγκεκριμένο ραντεβού, να προχωρήσει στην προβλεπόμενη εξέταση.

Κανένας, όποιο τίτλο και να φέρει, δεν έχει δικαίωμα να μπαίνει στο χώρο που διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας σαν να ήταν «τσιφλίκι» του!

Στο σχολείο τα προβλήματα που προκύπτουν τα λύνουμε με παιδαγωγικό τρόπο!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.