search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:54
MENU CLOSE

Ξέφυγε τελείως ο Τραμπ – Αποκάλεσε «αλογομούρα» αντίπαλό του

16.10.2018 16:47
trump_2.jpg

 

Το ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ένα sui generis στιλ επικοινωνίας, το οποίο συχνά δεν αρμόζει στον πρόεδρο των ΗΠΑ είναι γνωστό. Ωστόσο, αυτή τη φορά, ακόμα και για τα δικά του μέτρα, ξεπέρασε κάθε όριο.

Μετά την απόρριψη από ομοσπονδιακό δικαστήριο της μήνυσης της Στόρμι Ντάνιελς σε βάρος του για δυσφήμιση, ο Τραμπ αποκάλεσε την πρώην πορνοστάρ και πρώην ερωμένη του «αλογομούρα».

 

Συγκεκριμένα, σε ένα παραληρηματικό tweet ο Τραμπ έγραψε: «Ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε τη μήνυση της Στόρμι Ντάνιελς σε βάρος του Τραμπ. Τέλεια, τώρα μπορώ να κινηθώ σε βάρος της αλογομούρας και του τριτοκλασάτου δικηγόρου της στην Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει την επιστολή που υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα, σκέτη απάτη!».

 

Το tweet του Τραμπ προκάλεσε την άμεση αντίδραση του συνήγορου της Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι, ο οποίος του απάντησε: «Είσαι ένας αηδιαστικός μισογύνης και ντροπή για τις ΗΠΑ. Φέρε ό,τι θες, διότι θα αποδείξουμε στον κόσμο τι απατεώνας και ψεύτης είσαι. Με πόσες γυναίκες απάτησες τη σύζυγό σου ενώ είχατε ένα μωρό στο σπίτι;».

 

Αλλά και η Στόρμι Ντάνιελς έσπευσε να απαντήσει: «Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζω τον Πρόεδρό σας. Πέρα από τις, εχμ, ελλείψεις του, έχει αποδείξει την ανικανότητά του, το μίσος του για τις γυναίκες και την απουσία αυτοσυγκράτησης. Στο Τwitter ΞΑΝΑ! Και ίσως μια όρεξη για κτηνοβασία. Έλα, Μικρούλη. Το παιχνίδι αρχίζει»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:52