search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:52
MENU CLOSE

Όλα στον αέρα με Κανάκη στον ΑΝΤ1 – Το παρασκήνιο με τις εκπομπές του

16.10.2018 18:11
Όλα στον αέρα με Κανάκη στον ΑΝΤ1 – Το παρασκήνιο με τις εκπομπές του - Media

 

Η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα αποτελεί χρόνια τώρα ένα επιτυχημένο πρότζεκτ για τον ΑΝΤ1, με τον Αντώνη Κανάκη όμως να προσπαθεί να προσεγγίσει το κοινό του και μέσω της άλλης εκπομπής του, το Βινύλιο.

Κάθε χρόνο η ερώτηση που γίνεται στους υπεύθυνους του καναλιού είναι πότε θα μαζευτεί η παρέα του Αντώνη Κανάκη για να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές. Φαίνεται όμως πως ο γνωστός παρουσιαστής θέλει να επικεντρωθεί κυρίως στην εκπομπή που πρωτοπαρουσίασε την περασμένη σεζόν στον ΑΝΤ1, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά, το «Βινύλιο» θα αναγνωριστεί ακόμα περισσότερο!

Για άλλη μια χρονιά υπάρχουν αρκετές συζητήσεις μεταξύ του ιδίου και του καναλιού σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσουν. Οι δύο ιδιαιτερότητες που αλλάζουν κάπως τα πράγματα είναι ότι ο Κανακης είναι πλέον υπεύθυνος της late night ζώνης του καναλιού, ενώ είχαμε προσφάτως την παρεξήγηση με τις υποθέσεις των Λιάγκα και Αρναούτογλου. Σύμφωνα με το θέμα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κούκου» ο Αντώνης Κανάκης θέλει να έχει ως σταθερά το Βινύλιο, το οποίο παρότι κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα τηλεθέασης, το πιστεύει πολύ και θεωρεί πως φέτος, μαζί ίσως με μια αλλαγή ώρας, θα πάει πολύ καλύτερα. Όσο για τους Αρβύλα, η πρότασή του ήταν να γίνουν μια έκτακτη εκπομπή. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να γινόταν μια φορά το 15ημερο ένα μήνα και καθόλου τον επόμενο.

Στον ΑΝΤ1 δεν ήθελαν ούτε να το συζητήσουν και η αντιπρόταση που έγινε αφορούσε δύο εκπομπές Βινυλίου και μία Ράδιο Αρβύλα, αλλά η κατάληξη μοιάζει να είναι για μία εκπομπή την εβδομάδα για τα δύο προγράμματα. Μέσα στον Νοέμβριο με την τηλεοπτική επάνοδο του Αντώνη Κανάκη, θα μάθουμε τελικά πόσες φορές την εβδομάδα θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 και κυρίως μέσω ποιας από τις εκπομπές του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:52