search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:18
MENU CLOSE

Μπράιαν Άνταμς: «Εξαφανίστηκε» από τη σκηνή λόγω… νέφους! (Photo)

17.10.2018 06:38
Μπράιαν Άνταμς: «Εξαφανίστηκε» από τη σκηνή λόγω… νέφους! (Photo) - Media

 

Ο Μπράιαν Άνταμς έδωσε συναυλία σε υπαίθριο χώρο, στο Νέο Δελχί την περασμένη Κυριακή, αλλά μια ανάρτηση στο Instagram του Καναδού ρόκερ δείχνει ότι το κοινό του σόου ίσως δεν κατάφερε να τον δει στη σκηνή λόγω της πυκνής, τοξικής ομίχλης που είχε σκεπάσει την πρωτεύουσα της Ινδίας.

Στην πραγματικότητα, μια φωτογραφία που ο Άνταμς δημοσίευσε στο Instagram παρουσιάζει τη μορφή του μέσα σε ένα παχύ νέφος στοn συναυλιακό χώρο, στο Leisure Valley Park στη Γκουργκάον, κοντά στο Δελχί.

«Σε αυτή τη φωτογραφία, αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε τη σκιά της μορφής μου μέσα σε σκόνη και νέφος που αιωρείται πάνω από το κοινό» έγραψε ο Άνταμς στη λεζάντα. «Ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Σύμφωνα με την Ινδική ιστοσελίδα ειδήσεων NDTV, η ατμοσφαιρική ρύπανση σε ολόκληρη την περιοχή του Νέου Δελχί έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα, έξι φορές πάνω από το επίπεδο που θεωρείται ασφαλές.

Οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν ότι έθεσαν σε ισχύ σχέδιο δράσης έκτακτης ανάγκης για την καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:16