search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:51
MENU CLOSE

Η «οδηγία» του ΑΝΤ1 που έκανε τη Σκορδά να αντιδράσει: Δείτε τι της ζήτησαν

17.10.2018 06:57
Η «οδηγία» του ΑΝΤ1 που έκανε τη Σκορδά να αντιδράσει: Δείτε τι της ζήτησαν  - Media

 

Το «Πρωινό» χαρίζει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον ΑΝΤ1 ωστόσο, κάποιες παρατηρήσεις που έγιναν στη Φαίη Σκορδά φαίνεται ότι χάλασαν λίγο το κλίμα…

Σύμφωνα με το tvέθνος, τα στελέχη του ΑΝΤ1 έθεσαν βέτο στην παρουσιάστρια να μην προβάλλονται στο «Πρωινό» βίντεο από ανταγωνιστικά προγράμματα ειδικά της prime time ζώνης, όπως το GNTM, The Voice και Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Το συγκεκριμένο θέμα είχε συζητηθεί και στο παρελθόν, ωστόσο, επανήλθε πριν λίγες μέρες όταν στην εκπομπή προβλήθηκε το θέμα με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τα όσα είπε για το bullying στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Από την άλλη, η Φαίη Σκορδά δε συμφωνεί με τις παρατηρήσεις αυτές του σταθμού, καθώς επιθυμεί η εκπομπή της να είναι ανταγωνιστική και αυτό θα είναι πολύ πιο δύσκολο αν δεν προβάλλονται θέματα που «πουλούν» και βρίσκονται στην επικαιρότητα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:49