search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:22
MENU CLOSE

Τζανακόπουλος: Όποιος θέλει ας κατέβει απ’ το τρένο

17.10.2018 09:09
Τζανακόπουλος: Η δικαιοσύνη να αφεθεί απερίσπαστη για να ολοκληρώσει την έρευνα - Media

 

Μήνυμα σε Κοτζιά και Καμμένο στέλνει το Μαξίμου μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος μιλώντας το πρωί στον Alpha σημείωσε: «Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά και θα φτάσει στον προορισμό του. Όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό ή όποιος δυσφορεί στην διαδρομή τότε πρέπει να κατέβει από το τρένο».

Ο ίδιος χαρακτήρισε «φαντασιόπληκτες»  τις διαρροές για τον άγριο καβγά Κοτζιά – Καμμένου στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για πιθανή παραίτηση του Νίκου Κοτζιά επειδή δεν τον κάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας στο υπουργικό ο Δ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στον Alpha είπε: «Αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορούσε θα το έλεγε στον πρωθυπουργό», διαψεύδοντας ουσιαστικά ότι ο υπουργός Εξωτερικών απείλησε με παραίτηση ενώπιον του πρωθυπουργού.

Όπως επισήμανε ο ίδιος εχθές διεξήχθη μια «ανοιχτή πολιτική συζήτηση στη βάση των κατευθύνσεων του Αλέξη Τσίπρα» και έγινε σαφές ότι κανένα μέλος της κυβέρνησης δεν πρόκειται να συμπλεύσει με την δεξιά και την άκρα δεξιά στις προσπάθειες για αποσταθεροποίηση της χώρας. «Αυτό έγινε απολύτως δεκτό από όλους» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κάνοντας λόγο για «φαντασιόπληκτες διαρροές στον Τύπο με πολιτική σκοπιμότητα».

«Ο πρωθυπουργός δεν παρακαλά κανέναν, δεν φοβήθηκε ποτέ τις πολιτικές εξελίξεις. Τις προκαλεί ο ίδιος όταν ωφελούν τη χώρα», υπογράμμισε ο κ. Τζανακόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ενοχλήθηκε σε καμία περίπτωση με τις δηλώσεις Καμένου για το Σκοπιανό.

«Ο Πάνος Καμμένος διατηρεί τη διαφωνία του αλλά δεν συμπλέει με τη ΝΔ», ανέφερε σχετικά. Όπως είπε, οι πολυκομματικές κυβερνήσεις συζητούν και αποφασίζουν με πλειοψηφίες. Όσο για το σενάριο πρόωρων εκλογών αυτό το θέμα δεν υφίσταται, αφού δεν υπάρχει καμία διάθεση σύμπλευσης με τη ΝΔ από μέλος της κυβέρνησης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:21