search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:08
MENU CLOSE

Πολλά σχολεία κλειστά- Προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω του χιονιά

01.02.2012 06:49
Πολλά σχολεία κλειστά- Προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω του χιονιά - Media

Ισχυρές χιονοπτώσεις και έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται και την Τετάρτη στη χώρα μας, με πολλά σχολεία σε περιοχές της Αττικής να παραμένουν κλειστά, ενώ κανονικά να διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων.

Ισχυρές χιονοπτώσεις και έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται και την Τετάρτη στη χώρα μας, με πολλά σχολεία σε περιοχές της Αττικής να παραμένουν κλειστά, ενώ κανονικά να διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων.

Ειδικότερα, κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα σχολεία στους δήμους Πεντέλης και Μελισσίων, λόγω παγετού, ενώ κανονικά θα ανοίξουν τα σχολεία σε : Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Νέο Ηράκλειο, Λυκόβρυση Πεύκη, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Χολαργό, Παπάγου και Χαλάνδρι.  Επίσης κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Σπάτα και Αρτέμιδα.  Στην ανατολική Αττική κλειστά θα μείνουν τα σχολεία σε Μαραθώνα, Ραφήνα, Πικέρμι, Ανθούσα, Κερατέα. Κλειστά και τα δημοτικά σε Βαρνάβα, Γραμματικό, Ωρωπό και κοινότητα Κουβαρά. Κλειστά όλα τα σχολεία σε Μενίδι.

Παράλληλα, κλειστός για τα οχήματα είναι ο περιφερειακός δρόμος της Πεντέλης από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο προς Άγιο Πέτρο, ενώ απαγορεύεται η κυκλοφορία και στην λεωφόρο Φυλής από την Μονή Κλειστών προς Δερβενοχώρια. Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ προς το καζίνο, στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών μετά την Κάζα προς Θήβα και στο δρόμο Σφενδάλης – Αγίου Μερκουρίου – Κατσιμιδίου από Σφενδάλη (Μαλακάσα) προς Κατσιμίδι. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δρόμο Βαρυμπόμπης – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της εισόδου των βασιλικών κτημάτων προς Αγιο Μερκούριο και Κατσιμίδι.

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:08