search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:56
MENU CLOSE

Ο άγνωστος καυγάς Λάσκαρη – Μπάρμπα: «Πάρε τις λαμπάδες σου και φύγε» (Video)

17.10.2018 11:13
Ο άγνωστος καυγάς Λάσκαρη - Μπάρμπα: «Πάρε τις λαμπάδες σου και φύγε» (Video) - Media

 

Μια παρεξήγηση μεταξύ της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη και της Βάνας Μπάρμπα ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από την αποκάλυψη του Γιάννη Καζανίδη ο οποίος ήταν κοινός τους φίλος.

«Υπήρξε μια παρεξήγηση από δύο πολύ καλές μου φίλες. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν να είναι νονά της κόρης της Βάνας Μπάρμπα, αλλά τελευταία στιγμή υπήρξε μια παρεξήγηση, την οποία ποτέ δεν έμαθα. Στεναχωρήθηκα γιατί εγώ ήμουν στη μέση από δύο πολύ καλές μου φίλες» είπε χαρακτηριστικά.

Το θέμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παρασκήνιο.

«Η βάφτιση θα γινόταν στην Ύδρα. Η Βάνα με τη Φαίδρα έχουν πάει νωρίτερα. Η Ζωή και η Μαρία Ελένη πηγαίνουν στην Ύδρα αργότερα με το δελφίνι. Στο λιμάνι την περίμεναν όλοι εκτός από τη Βάνα Μπάρμπα, γιατί έπινε το ουζάκι της σε ένα ουζερί 2 χλμ. πιο πέρα. Έξαλλη η Ζωή πήρε τηλέφωνο τη Βάνα και λογομάχησαν. Της είπε η Βάνα Μπάρμπα «πάρε τις λαμπάδες σου και φύγε»! Έφυγε η Ζωή Λάσκαρη και βρίσκουν την Άννα Δρούζα και της λένε «Εσύ θα βαφτίσεις το παιδί»!» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:56