search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:13
MENU CLOSE

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση Παπαγγελόπουλου – Νέας Δημοκρατίας

17.10.2018 13:07
Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση Παπαγγελόπουλου - Νέας Δημοκρατίας - Media

 

Συνεχίστηκε και την Τετάρτη η αντιπαράθεση που προκλήθηκε την Τρίτη κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για το πόθεν έσχες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με σημερινή του δήλωση απαντά σε υψηλούς τόνους στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη, που ζήτησε την αποπομπή του από τον πρωθυπουργό αποδίδοντας σε δηλώσεις του τοποθετήσεις για διώξεις πολιτικών στον απόηχο των δηλώσεων του Παύλου Πολάκη.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος σε δήλωση του χαρακτηρίζει «ανόητη και παρανοϊκή», όπως αναφέρει τη στοχοποίησή του και κατηγορηματικά διευκρινίζει, ότι οι αναφορές του αφορούσαν σε πρακτικές προηγούμενης κυβέρνησης, φωτογραφίζοντας την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης έχει ως εξής.

«Άλλη μια ανόητη, απελπισμένη, παρανοϊκή και αποτυχημένη προσπάθεια στοχοποίησής μου.

»Εγώ στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής αναφέρθηκα σε πογκρόμ συλλήψεων επιχειρηματιών που έγιναν από την προηγούμενη Κυβέρνηση για επικοινωνιακούς λόγους.

»Ουδεμία αναφορά έκανα για διώξεις πολιτικών. Είναι προφανής λοιπόν η παραποίηση των λόγων μου. Αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται.

»Η «άγνωστη» φωνή που έδινε εντολές σε εισαγγελέα, θα στοιχειώνει για πολύ καιρό ακόμη κάποιους στη Νέα Δημοκρατία».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης επιπλέον είχε προβεί στην εκτίμηση, ότι η αναφορά Παπαγγελόπουλου σε δηλώσεις του για διώξεις επί προηγούμενης κυβέρνησης για επικοινωνιακούς λόγους αφορούσε τις διώξεις για τη Χρυςή Αυγή και μεταξύ άλλων είπε:

«Ο κ. Παπαγελόπουλος, υποστηρίζει ότι οι διώξεις των χρυσαυγιτών δεν έγιναν για λόγους ουσίας, αλλά για λόγους εντυπώσεων» και κατηγόρησε τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης ότι «λειτουργεί ουσιαστικά ως συνήγορος υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής στην εν εξελίξει δίκη».

Ο κ. Χατζηδάκης κατέληξε ότι «για την πρωτοφανή αυτή δήλωση, δεν μπορεί να παραμένει άφωνος ο κ. Τσίπρας. Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης πρέπει είτε να παραιτηθεί, είτε να αποπεμφθεί. Σήμερα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43