search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:50
MENU CLOSE

Νεύρα στο Μπάκιγχαμ: Έξαλλα κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας για τα νέα της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ

17.10.2018 15:05
Νεύρα στο Μπάκιγχαμ: Έξαλλα κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας για τα νέα της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ - Media

 

Τα νέα της εγκυμοσύνης της δούκισσας του Σάσεξ προκάλεσαν ιδιαίτερη χαρά στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσαν το ευχάριστο νέο -ακολουθώντας πάντα το πρωτόκολλο- στη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, καθώς και στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, αλλά και στον πατέρα του Χάρι, πρίγκιπα Κάρολο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια, υπήρξαν και κάποια μέλη της που ενοχλήθηκαν τα μάλλα με τον τρόπο και τον χρόνο που ο Χάρι και η Μέγκαν επέλεξαν για να ανακοινώσουν το χαρμόσυνο νέο. Πρόκειται για τον θείο του πρίγκιπα Χάρι, πρίγκιπα Άντριου και την τέως σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον, οι οποίοι, λένε οι πηγές, έγιναν έξαλλοι με το πριγκηπικό ζεύγος.

Γιατί; Διότι ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν τις ανακοινώσεις τους στο γάμο της κόρης του Άντριου και της Σάρα, πριγκήπισσας Ευγενίας, με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ, γεγονός που θεωρήθηκε ατόπημα και παραβίαση του βασιλικού πρωτοκόλλου, το οποίο δεν επιτρέπει να υπάρχουν ταυτόχρονα ευχάριστα νέα για διαφορετικά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άντριου και η Σάρα θεωρούν ότι τα νέα της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ επισκίασαν το γάμο της κόρης τους που είναι εγγονή της βασίλισσας, ενώ ατόπημα θεωρήθηκε και το γεγονός ότι η επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε την ημέρα των γενεθλίων της Σάρα Φέργκιουσον.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η Ευγενία και ο Τζακ έχουν εξαιρετικά καλές σχέσεις με τον Χάρι και την Μέγκαν, οι οποίοι και συμμετείχαν στην προετοιμασία του γάμου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η επικείμενη αναχώρηση του ζεύγους για επίσημο ταξίδι, αλλά και η πίεση από τα ΜΜΕ έκαναν τον Χάρι και τη Μέγκαν να προχωρήσουν στην ανακοίνωση την ημέρα του γάμου της Ευγενίας.

Πηγή: msn.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48