search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:56
MENU CLOSE

Σ. Θεοδωράκης: Όμηρος του υπουργού Άμυνας ο Αλέξης Τσίπρας

17.10.2018 15:43
Σ. Θεοδωράκης: Όμηρος του υπουργού Άμυνας ο Αλέξης Τσίπρας - Media

 

Με μια αιχμηρή ανάρτηση, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης παραθέτει τη δική του ματιά στην παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών, χαρακτηρίζοντας -μεταξύ άλλων- τον Αλέξη Τσίπρα ως όμηρο του Πάνου Καμμένου.

«Aνάμεσα σε Κοτζιά-Καμμένο, ο κ.Τσίπρας διάλεξε τον Καμμένο. Όμηρος του υπουργού Αμυνας, που έχει αναγορευθεί σε πανίσχυρο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πορεύεται με πρώτο μέλημα μη δυσαρεστήσει τον συνεταίρο του» σχολίασε ο Σ. θεοδωράκης και στη συνέχεια στάθηκε στα λεγόμενα του πρωθυπουργού για διγλωσσία.

«Οι προειδοποιήσεις ότι δεν θα ανεχθεί διγλωσσία, μοιάζουν εντελώς αστείες όταν ο κατεξοχήν εκφραστής της διγλωσσίας παραμένει στη θέση του και παραιτείται ο εκφραστής της κυβερνητικής γραμμής» κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:56