search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:23
MENU CLOSE

«Κανόνι» σε κυπριακή αεροπορική εταιρία

17.10.2018 18:50
Χάος και πανικός από το ξαφνικό «λουκέτο» της κυπριακής αεροπορικής Cobalt - Κατέβαζαν άρον άρον επιβάτες από το αεροπλάνο - Media

 

H κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας από τα μεσάνυχτα κλείνει.

Η αναζήτηση επενδυτών δεν είχε αίσιο τέλος και όπως η εταιρεία έχει πληροφορήσει το κυπριακό υπουργείο Μεταφορών απόψε τα μεσάνυχτα βάζει λουκέτο.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης τόσο η Υπουργός Συγκοινωνιών Βασιλική Αναστασιάδου όσο και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου είχαν πάει στο υπουργείο για να εκδώσουν σχετική ανακοίνωση για την πληροφόρηση του επιβατικού κοινού.

Γίνονται ήδη διευθετήσεις ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στη Κύπρο επιβάτες που βρίσκονται στο εξωτερικό αλλά και να εξυπηρετηθούν ξένοι που είχαν αγοράσει εισιτήρια και είχαν προγραμματίσει αναχώρηση από τη Κύπρο με την Cobalt.

Η Cobalt στο μεταξύ έχει ζητήσει από την κυπριακή Αστυνομία επιτήρηση των γραφείων της στο αεροδρόμιο Λάρνακας φοβούμενη τυχόν επεισόδια από επιβάτες.

H Cobalt άρχισε την εμπορική της λειτουργία το 2016 και έχει δύο αεροσκάφη Α319 των 144 θέσεων έκαστο και τέσσερα αεροσκάφη τύπου Α320 των 156 θέσεων. Κατά τη φετινή χρονιά πετούσε σε 23 προορισμούς μεταξύ των οποίων η Αθήνα και άλλα ελληνικά αεροδρόμια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:21