search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:02
MENU CLOSE

Ο Κοτζιάς απαντά στην «έξοδο» με σκληρό tweet και ετοιμάζεται για ομιλία στην Κρήτη

17.10.2018 18:53
Τη Δευτέρα οι θέσεις για την συνταγματική αναθεώρηση, της κίνησης «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά	 - Media
 
Με ένα σκληρό tweet στον προσωπικό του λογαριασμό σχολίασε ο Νίκος Κοτζιάς την αποδοχή από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (με «πόνο ψυχής», όπως είπε ο ίδιος) της παραίτησής του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.
 
«Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο τις επιλογές τους και εγώ κατόπιν τις δικές μου. Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος» έγραψε ο κ. Κοτζιάς.
 
Πάντως, ο κ. Κοτζιάς δεν φαίνεται να προτίθεται να μείνει ανενεργός, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την κίνηση ιδεών ΠΡΑΤΤΩ, της οποίας είναι επικεφαλής, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα « Η Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει».
 
Σημειώνεται ότι η Πολιτική Γραμματεία του ΠΡΑΤΤΩ συνεδριάζει την Πέμπτη, προκειμένου να εκτιμήσει τις συνθήκες που δημιουργούνται μετά την παραίτηση του κ. Κοτζιά από τη θέση του ΥΠΕΞ. Την ίδια στιγμή πάντως πηγές κοντά στον πρώην πλέον ΥΠΕΞ ξεκαθαρίζουν ότι ο κ. Κοτζιάς δεν προσανατολίζεται να αποχωρήσει από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο είχε εκλεγεί βουλευτής Επικρατείας.
 
Οι ίδιες πηγές διαψεύδουν τέτοια σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ υπενθυμίζεται ότι στο ΠΡΑΤΤΩ ανήκει και η Γεωργία Γεννιά, ενώ ο Νίκος Τόσκας φαίνεται να έχει πάρει αποστάσεις από την κίνηση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:59