search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:03
MENU CLOSE

Τι έγινε με τον ξυλοδαρμό αστυνομικού – Απίστευτο περιστατικό στη Νίκαια 

18.10.2018 06:01
Τι έγινε με τον ξυλοδαρμό αστυνομικού - Απίστευτο περιστατικό στη Νίκαια  - Media

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τα ξημερώματα όπου κλήθηκαν να επέμβουν σε περιστατικό γεμάτο ερωτηματικά στη Νίκαια. Οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι εκεί το θύμα ήταν συνάδελφός τους. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας κάτοικος ενημέρωσε την αστυνομία ότι γίνεται φασαρία σε διαμέρισμα στη Νίκαια, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει ότι στο περιστατικό εμπλέκεται και άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. 

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα στη Νίκαια και εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα έξι μεταναστών πακιστανικής καταγωγής, τους οποίους οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους «εξουδετερώσουν» και στη συνέχεια εισήλθαν στο διαμέρισμα. 

Εκεί βρήκαν ξυλοκοπημένο και δεμένο χειροπόδαρα τον συνάδελφό τους. 

Ο αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας την ώρα εκείνη, ωστόσο είχε μαζί του το όπλο του. Πρόκειται για αστυνομικό του τμήματος Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής. Ο αστυνομικός, νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και στην πρώτη του κατάθεση, υποστήριξε ότι είδε έναν καβγά, κυνήγησε δύο άτομα, αυτά τα άτομα μπήκαν σε μία πολυκατοικία στην οδό Γέμελος και στο αριθμό 23. Οι δράστες του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και τον έδεσαν με ένα σεντόνι. 

Οι Πακιστανοί καταγγέλλουν ότι ο ένστολος μαζί με άλλα δύο άτομα πήγαν στο διαμέρισμά τους και τους απείλησαν. Λένε μάλιστα ότι ζητούσαν χρήματα και πολύτιμα.

Έχουν γίνει μέχρι στιγμής 6 προσαγωγές. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:03