search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:49
MENU CLOSE

H ζωή του Μάικλ Μπουμπλέ μετά τον καρκίνο του γιου του

18.10.2018 06:54
H ζωή του Μάικλ Μπουμπλέ μετά τον καρκίνο του γιου του - Media

 

Ο τραγουδιστής Μάικλ Μπουμπλέ, το καινούργιο άλμπουμ του οποίου με τίτλο Love θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, μίλησε για το πώς αποφάσισε να βάλει την καριέρα του στην άκρη αφού ο γιος του Νόα διαγνώστηκε με καρκίνο στο ήπαρ.

«Όταν βιώνεις κάτι σαν αυτό που βίωσε η οικογένειά μου, τότε αλλάζεις» είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Ο Καναδός τραγουδιστής ανακοίνωσε τον Νοέμβριο του 2016 ότι ο μεγαλύτερος γιος του Νόα, ο οποίος ήταν τότε 3 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβαλλόταν σε θεραπεία.

«Για εμένα, αυτό έκανε τα πράγματα λίγο πιο σαφή» συμπλήρωσε.

«Κοιτάξτε, δεν έχω χρόνο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ανησυχώ και να ανησυχώ τί σκέφτονται οι άνθρωποι για εμένα και τι λένε για εμένα».

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να είναι κανείς ελεύθερος και με κάποιο τρόπο να βρει την ευτυχία, με όποιον τρόπο κι αν το κάνεις, με όποιον τρόπο κι αν συμβαίνει, ό,τι κι αν έχεις ανάγκη. Για εμένα, νιώθω ότι δεν ήμουν πρόθυμος να επιτρέψω σε κανέναν και σε τίποτα να μου στερήσει τη δουλειά μου και με κάποιο τρόπο απλά προσπάθησαν να απελευθερωθώ από αυτό».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:48